onsdag 9 december 2009

2 år <3

Här i bloggen händer det inte mycket. Jag har tyvärr blivit en usel bloggare.. Har mycket mindre fritid nu för tiden än förr. Men det kanske är en bra sak xD Anyway, nu kände jag i alla fall ett måste av att skriva lite och berätta om den senaste händelsen i mitt liv = 2 år med älsklingen!

Det är drygt en vecka sedan vi hade vårt riktiga årsdatum, den första december. Men var först i helgen som vi träffades och kunde fira våra underbara 24 månader tillsammans. Detta valde vi att göra i centrala Södertälje på ett litet spa och det var verkligen hur mysigt som helst!

Vi kom till Skogshöjden, som det heter, vid lunchtid och efter att vi kollat in vår schyssta svit med rosor, dricka och en stor mjuk säng stack vi direkt ner till matavdelningen där det serverades lunchbuffé. Allt möjligt käk fanns det och särskilt en riktig god biff med någon sås åt jag en hel del av^^ En timme senare rullade vi vidare upp till rummet och för att byta om och sedan begav vi oss ner till spa-avdelningen som vi hade fri tillgång till under helda helgen. Vi gick mest mellan bubbelpoolen och ångbastun och bara njöt av den stilla och roingivande miljön och varandras sällskap.

Sen vid 6-7 tiden var det dags för en trerätters middag. Till förrätt åt vi lax och renkött med pepparrotssås och grejer vilket var en bra aptitretare. Varmrätten var oxfile med portvinsås och en annorlunda men mycket god potatismos innan kalaset sedan avslutades med skogsbärspaj och vaniljsås med jordgubbar. Mums var det!

Vi satt och åt länge och vi skrattade åt vår servitör som var jätte personlig med alla kunder. Ett ganska rolig kroppsspråk hade han också :p I alla fall, därefter gick vi bara upp till rummet och slog på Tvn. Gone in 60 seconds startade precis på femman och eftersom Katta inte sett den slog vi oss ner med lite té/kaffe (efter lite besvär med kokaren som vållade lite vattenskador i rummet xD) i sängen och kollade på den. Slutet var lite overkill men annars tyckte Katta också om den. Sen efter filmen låg vi och pratade minnen långt in på småtimmarna och bara mös i varandras armar. Det var hur trevligt som helst :)

Dagen efter (läs: någon timme senare) stod frukostbuffé på schemat och vi tvingades upp och gick och käka kl 8 typ. Yoghurt, nybakt bröd, pannkaka och bullar var lite av vad som erbjöds och jag fick i mig en hel del av allt av det :M Måste nog kolla om jag gått upp i vikt efter den där helgen kom jag på, märker nu att vi inte gjorde så mycket mer än att äta och mysa! Haha

Hehe efter frukosten var det i alla fall dags för vår behandling, duokuren som den hette. 70 min lång var den och vi turades om att få kroppspeeling, bada i aromabad, en skön och värmande inpackning på hela kroppen och skalpmassage. Det var inte helt fel kan jag säga! Man var ganska mjuk och gosig när man gick ut därifrån och fortsatte bubbelbadandet en stund innan vi vid 14 checka ut och gick och käka (xD) på donken innan jag tog tåget/bussen hem. Påvägen från Skogshöjden till tågstation gick vi också förbi Björn Borgs första hemstad där han lärde sig spela tennis mot garageporten, var en messingsskylt med en massa information där och allt :p hehe

Tack Darling för dessa två år och hoppas våra kommande blir minst lika underbara. Älskar dig Katarina Edbom <3

Colbie Caillat - Bubbly