tisdag 19 januari 2010

Nu händer det grejer!

Börjar verkligen hända saker på jobbet nu! Jag har fått in min första stabila guy på teamet och imorgon kommer han bli bli befordrad till ledare han med, bara han klarar ledarsprovet, vilket jag är helt 100 på att han kommer göra Mr Robin Hood :)

Sen på måndag den 25:e drar vi iväg till Karlstad en vecka och ser hur det kontoret jobbar. Det ska bli kul och pitcha i en annan stad igen. Folk verkar vara mer personliga där än här har jag hört. Ska bli spännande!

Vidare är planen att den 19 februari så kommer jag klara kriterierna för nästa befordring som är crew manager vilket är något jag verkligen vill bli just nu! Jobba jobba jobba! Jag SKA dit och det är snabbt som blixten :)

Sen, sista men absolut inte minst. Den 26 februari åker jag, Groth och Manne på en buisnesstrip till England! Idag på ett conference call fick jag reda på att chefen valt ut mig, bland annat för att jag gör ett bra jobb att följa med honom till först Birmingham och sedan London ett par dagar och träffa ett gäng coola snubbar inom buisnessen! Det coolaste kommer nog bli middagen med grunden av hela skiten. Äckligt rik är han oxå kan jag säga. En av jordens rikaste faktiskt! ^^

Nu blir det käk och sen somna till säsong 4 av How I met your mother. Good night :)

onsdag 6 januari 2010

God jul, gott nytt år & grattis

Jag vet inte vad som hänt med mig.. Jag har aldrig någon direkt blogglust längre. Jag prioriterar istället facebook och jag uppdaterar inte ofta där heller xD Men å anda sidan är mitt liv inte så intressant. Det handlar mest om överlevnad, i form av jobb ändå :p

Hur som helst. 2009 avslutades med en välförtjänt semesterledighet från säljarjobbet och en mycket lugn och skön jul hos älsklingen och hennes familj. Jag tycker om julen. Maten, gemenskapen och det ständiga vilandet är underbart! Sen att man får i julklapp exakt samma skjorta som man precis köpt och bär på julafton är bara en ganska så rolig bisak^^ haha eller vad sägeru gumman? ;)

Sedan följde en vecka med nyårfirande och en del poker. Jag, Micke och några till såg till att planera en kanonkväll i pk med jättegod middag, femkamp och sen spel långt in på natten på morgon. Mest Flamingo blev det som förövrigt är nöten. Flamingo är ett kortspel som jag och Micke kom på en natt för ca 4-5 år sedan. Det är verkligen ett galet, frustrerande och kul kortspel som jag är stolt att ha kommit på. Vi har skrivit ner regler (som dock behöver ses över lite) och allt. Jag hoppas vi kommer kunna trycka egna kort och publicera det någon gång i framtiden :)

Pokern gick bra. En tredjeplats i alternativa KM på klubben och sen på nätet nådde jag bland annat ett finalbord på stars i en turre och drog in lite dollars. Men alltid lika frustrerande att åka ur turneringar. Som ikväll till exempelvis. Bra med i 2 turrar när vi börjar närma oss slutskedet. Med 18 man kvar i en omaha turre på nordic floppar jag aces up och nötfärgdrag mot en UTG limp som hittat setet som står och "flippen" för chiplead går åt fel håll. Sen på stars med 300 man kvar i 20k GTD har jag AK på big blind. UTG höjer till 4800 och small blind som har mig täckt synar. Det ligger 15k i potten och jag ställer in mina dryga 60k. UTG foldar men den andra synar med TT som också håller. Vinner jag den coinflippen är jag riktigt bra med i turren med ett förstapris på 5k dollars. Maybe next time

I år har jag plussat bra på nätet (trots ingen riktig klonk..) men livepokern har varit riktigt kall. Jag har räknat på det och totalt gick jag minus 70kr på hela året. lååångt ifrån 2008 års resultat kan man lugnt säga men jag känner att det kommer 2010! Detta år SKA jag vinna en turnering på klubben! Inga fler 3:e och fjärde platser..

Idag är det en trettondagen och min älskade Katarina fyller 19 år! Avslutar med att återingen gratulera henne på födelsedagen :)

Ciao for now! <3