måndag 21 september 2009

Still alive

Jag lever, tro det eller ej! (Om någon bryr sig xD) Enda sedan jag startade den här bloggen har jag inte haft ett så här långt blogguppehåll någonsin. Det känns lite trist men utan dator hemma förblir mitt liv blogglöst. Skulle i och för sig kunna blogga hemma hos någon polare men det blir aldrig av, tyvärr.

Lovar att återkomma med mer frekventa inlägg när jag köpt mig en laptop. Tills dess kan ni följa mitt liv på min facebook. Där skriver jag i alla fall ett par gånger i veckan :p

Hänt i mitt liv senaste tiden då? Jo, det mest intressanta är att jag har fått ett jobb! Jag är numera säljare för el-bolaget E-on. Jag jobbar 12-21 inne i Västerås och får betalt endast för det jag säljer. Jag fick jobbet i lördags och jag kör igång på riktigt imorgon eller på onsdag tror jag. Wish me luck!

Peace

torsdag 3 september 2009

Inflyttad!

Nu är alla mina grejer i lägenheten och jag börjar få lite ordning på mitt nya hem. Det som saknas mest nu är en massa saker som ska sättas upp. Speglar, tavlor och sånt ska upp och även lampor i taket, just nu har jag endast lyse i badrummet och klädkammarn. Men ljuset från tvn gör att det faktiskt går att se vad man gör även under kvällstid i det stora rummet :p Annars funkar allt fint.

Fast i afton när jag skulle laga mat gick en propp i köket tror jag. Så nu sitter jag i mitt gamla hem i Kolbäck och har precis käkat lite mat. Jag får låta någon ta en titt på mitt köksproblem imorgon.

Imorgon kommer också älsklingen hit. Det ska bli mys och vi planerar att göra langos som vår första måltid tillsammans i min lägenhet. Sen får vi ses vad som händer. Vädret påverkar nog en del i alla fall. Cya!

Band of horses - The funeral

tisdag 1 september 2009

Shopping

Idag vid tre taget åkte syrran och jag in till stan för lite shopping till lägenheten. Vi var på Jysk, Rusta och slutligen IKEA och jag köpte en väldigt massa småsaker som jag behövde. Det blev bland annat kuddar, mattor, lampor, grytor, glas, bestick och lite sånt. Inget var särkilt dyrt men det blev del pengar sammanlagt ändå. Sedan följde självklart den obligatoriska ikea-korven med dryck och mjukglass till. Alltid lika god.

Ikväll har jag mest kollat på tv. Imorgon blir det först tandläkarbesök vid halv 9... och sedan ska jag hjälpa Dan att flytta innan jag har en massa fixande i min lägenhet att göra. Därefter väntar första natten i mitt nya hem :)

Natti natti.