tisdag 30 september 2008

Sista chansen

Efter en misslyckad GP-premiär där jag slogs ut redan under återköps perioden (spelade inte dåligt men kom aldrig riktigt in i turneringen innan jag losa en coin och var ute..) så jag ska ikväll köra den sista satelliten till Hallsta Open och nu Måste jag ta en plats. Är tyvärr fria rebuys ikväll.. som jag lovade att spela nå fler gånger men tänkte försöka göra den till en freezeout turnering. Jag köper dubbelt från början och spelar snortight och sedan i pausen gör jag två addon och har då typ average stack. Sen är det ju som en vanlig turnering. Värt ett försök i alla fall.

Fick förresten tillbaka in min nalle idag. Lagad och fin är den nu :) Saknade den faktiskt.. Men drar till klubben nu. Byebye.

PRAH - Allin

lördag 27 september 2008

Bowling och film

Bowlingen igår gick inge vidare för mig utan jag fick stryk av både Eric och Ante. Ante gjorde en snygg strike när han på något sätt lyckades skruva klotet i den tredje oseriösa serien. Klotet var ute vid rännan och vände innan det kom perfekt lite vid sidan av mitten och alla käglor bara flög omkull :p

Efter bowlingen var grabbarna sugna på pizza så vi drog iväg till Skeppet och beställde. Jag, som ätit en Hawaii bara 3 timmar tidigare delade på en Dilo special med Ante. Vi tog med pizzorna hem till Ante där vi slog på en rulle och började käka. Vi såg på 10 000 BC och den var bra. BC står för before christ för den som inte visste det. Så var en massa sabeltandade tigrar och mammutar med i filmen.

Vet ni förresten varför mammutarna dog ut? Eller varför papputarna aldrig levde? xD Hahaha jag ber om ursäkt för igår Jon, Ante och Eric :p Var på "dåligt-skämt-humör"^^

Idag har jag börjat skriva på min hemtenta på samhälle. Det här var frågan på MVG-nivån: "Vad tror ni demokratiforskaren Robert Dahl menade när han myntade uttrycket 'skillnaden mellan en demokrati och diktatur är skillnaden mellan att en minoritet styr och att minoriter styr' Utveckla.. " Inte så svårt men jobbigt ändå.. :p

Ikväll ska jag till Mission på Café. Ska bli kul att träffa lite personer igen, länge sen ju.. Imorgon är det GP-premiär för mig och Tomas på klubben. Vore fint med klonk direkt :)

Nu måste jag damsuga. Byebye!

fredag 26 september 2008

Fria rebuys...

Satelliten igår gick inge vidare. Gav upp efter 2 inköp och åkte som andra man. Jobbigaste potten var väl när jag hittade JJ efter att Lenita gått Allin. Jag ställer och bakom synar Andreas med AA som står sig.

Inte mycket att göra där men känner ändå att det där med fria rebuys inte riktigt är min grej. Det är jättekul att folk köper in sig typ 10 ggr då jag bara har råd med kanske max 3-4 inköp.. Men men, ett par timmars dealande gjorde så att jag gick plus för kvällen ändå :)

Om en stund kommer pappsen hem med pizza och sen blir det bowling med kyrkgänget. Ser ut att bli en lyckad fredagskväll :)

Thrice - The artist in the ambulance

torsdag 25 september 2008

Studiedag

Igår hade jag det där hemska svenska provet som inte pluggat mycket alls till. Men trots det tror jag det gick bra. Var lite annorlunda upplagt än vad Christians prov brukar vara. Färre frågor och längre svar krävdes den här gången. Så nu har jag en massa onödig fakta i huvudet om upplysningen och romantiken.. Men det försvinner nog snart :p

Efter skolan hade jag planerat att grinda sönder men en fruktansvärd huvudvärk hindrade mig. Blev bara 3 sit and goes och inga pengar då flytet inte var på min sida.. Istället gick jag och la mig 11 efter att ha sett Real Madrid krossa Sporting Gijon hårdare än Barca gjorde i söndags. Reslutatet blev hela 7-1 och Real spelade en underhållande, offensiv och effektiv fotboll. Kommer bli svårt för Barca att rå på dom iår befärar jag... Spanska ligan ser väldigt intressant ut den här säsongen förövrigt. Atletico Madrid, Villa Real, Valencia och Sevilla ser alla ut att kunna hota de två giganterna. Kan bli spännande :)

Vaknade idag först kl 07.40 för att jag fröst som en naken italinenare i Jukkasjärvi under januari månad. Hämtade ett tjock täcke och somnade om. Vid 11 gick jag upp och la mig framför tvn och kollade PAD en stund (Huvudvärken nästa borta). Det är bra härligt med studiedagar :)

Ikväll ska jag lira den näst sista satelliten till HPK Open på klubben. Känns som om det är dags att ta en plats nu. Adios :)

Stoned Sour - Through The Glass

måndag 22 september 2008

2 ½ men

Mycket lugn och skön helg med Katta bidde det :) <3 Hann i och för sig med en liveturre igår kväll hos Lundis. Åkte ut med AJ vs A9 allin preflop med 5 kvar. Potten var för chiplead..

Ikväll har jag mest pluggat till svenska provet på onsdag. Det är tungt! Riktigt mycket jag ska hinna lära mig.. Tur att jag slutar 12.20 imorgon så jag kan plugga heela dagen.. -.-

En sak förgyllde dock denna dag. Kl 21 i afton startade en ny säsong av Two and a half men. Guld :)

Ska fortsätta med upplysningen och romantiken nu. Gnatt.

söndag 21 september 2008

Svenska Cup Mästare!


Mållöst efter fulltid och förlängning men på straffarna var änglarna felfria :)

IFK Göteborg 5 - 4 Kalmar FF (strf.)

Uefacupen nästa! Riktigt gött! :D

fredag 19 september 2008

Helg!

Efter en lång vecka i skolan är det äntligen helg! Ska bli skönt att bara vara älsklingen som kommer ikväll och ta det lugnt de närmaste dagarna <3 Sen på måndag och tisdag måste jag plugga som en gnu.. Har ett stort svenska prov på onsdag... Men det tar vi då. För på torsdag är det studiedag! :)

Igår tog Filip körkort och han klarade allt på första försöket, så grattis till honom! Idag kom han och hämtade upp mig påvägen till skolan och han körde, som jag visste mycket bra. Han hade också på sig sin nya t-shirt som han fick igår från körskolan. "I'm an excellent driver" stod det på den. Grejen var bara att det var storlek XS för det vara den enda som fanns kvar. Den satt skitbra kan jag säga xD

Btw, det är jobbigt att gå plus i nätpoker på kortsikt om man bara spelar turneringar med typ 2000-3000 pers i. Så jag har gått even de senaste dagarna. Nu ska jag plugga och kolla PT i väntan på Katta. Byebye :)

Eros Ramazzotti & TinaTurner - Cosas de la vida

onsdag 17 september 2008

Gårdagens satellit..

Igår kväll vid halv 7 spelade jag och Dan en kvalturnering på pokerklubben. Vi var 31 spelare och det blev tillslut 5 biljetter till HPK Open, första helgen i oktober.

På mitt första bord fick jag en bra lottning med position på både Bark och Kenneth. Dan hade jag mitt emot mig. Utan några speciella kort gick jag upp till 12k innan första pausen (startstack var 4k). Dan hade väl 5k i pausen och hade dessutom redan gjort sitt rebuy.

Jag avstod addon på 4k och hade alltså drygt medelstack när vi kom in i 5:e perioden. Jag spelade upp mig lite till ca 15 innan en intressant hand utspelade sig. Jag fick 86 svitad i klöver på knappen (min absoluta favorithand!) och synade en raise från Pommes. Bark hängde också med till floppen som kom HELT PERFEKT 4h 7c 5c! Jag floppade alltså nötstegen med ett öppet straigtflushdrag och Bark betade ut 2000 och Pommes synade. Nu till det kluriga i handen, vad göra.. Slowspela? Höja? Gå Allin?

Jag höjde tillslut ytterligare 3500 till med 5k bakom och båda la sig, vilket jag inser i efterhand var ett av de sämre alternativen. Eller? Om jag bara synar får jag förmodligen mer marker om det inte kommer ett farligt kort som en 6, 8, 3 eller kanske klöver (får action om någon annan också har 2 klöver förståss..) Men å andra sidan, om någon av dem har något på flopp borde jag väl få mer betalt av att höja? Så då om jag borde höja, ska jag höja allin och typ representera ett nötfärgdrag eller höja lite så att någon kan slå om mig igen? Klurigt värre..

Nästa intressanta hand utspelade sig med 11 kvar (Dan var ute) och jag hade 15k kvar med blinds 600/1200, hade varit kortdöd ett par varv och antat av ett par tusen. Jocke limpar i alla fall in i tidig position och jag sätter honom på suited connectors eller ett mellan/lågt pocketpar och tittar ner på AJ och bestämmer mig för att höja upp till 4800 med exakt 10100 bakom. Alla lägger sig men Jocke tar synen efter ett tag. Floppen kommer inte alls bra för min hand, Q T 6 med två ruter. Han checkar och eftersom många av de händer han troligen hade innehöll antingen dam eller tia så tänkte jag att om jag ställer in direkt som ett pottbet borde han läsa mig som svag med typ AK och syna. Men om jag istället betar 4000 för att verkligen fullfölja min bluff och låtsas ha AA/KK borde han väl vika en Q där? Så det gjorde jag. Och jag trodde verkligen jag hade övertygat honom då han funderade i x antal minuter innan tillslut ställde mig.

Jag hade 6k kvar och potten låg på 24 så jag fick 5 gånger pengar på min syn och behövde sådeles ha 20% vinstchans och i och med att jag hade 4 nötouts och troligen 3 till på essen så var det en enkel syn. Han visade QJs och jag vann mycket riktigt på A eller K och hade 25% vinstchans men tyvärr blanka bordet ur och jag var ute på finalbordsbubblan... TILT att han, av alla händer hade just QJ.. och TILT på att han var tvungen att träffa en av sina 3 outs direkt på floppen... På alla Q-lösa floppar vinner jag potten..

Hans kommentar efteråt var härlig också.."Jag kunde inte lägga topp-paret".. TILT. Varför ska jag göra ett bra spel mot en dålig spelare? Det var dåligt av mig :/

Aja, bara och försöka igen nästa vecka. Jag ska ta en plats i HPK Open! Skulle vara grymt kul att få möjlighet att spela en så pass stor liveturnering :D

Ikväll blir det Idol, Heroes och grind. Bye!

måndag 15 september 2008

Gratulationer

Igår var det en firandes dag då både Filip fyllde 18 och Linus & Louise firade sin 1-års dag :) Grattis till er! Brorsan är ju nere i göteborg som bekant men Filip passade jag på att träffa IRL. Jag åt tårta med hans familj och sen gjorde vi ett par vuxentest bland annat på http://www.vuxenpoang.com/

Enligt den sidan borde jag vara 18.3 år gammal så det stämmer ju ganska bra :) Filip borde å andra sidan vara 8.9 år gammal.. och då fuskade han dessutom xD Terese (Mathias) gjorde förövrigt samma test idag och fick inte ens någon ålder! "Du har negativa vuxenpoäng. Är du över 10 år borde du växa upp" - Något åt den stilen ;) Hahaha!

Idag hittade jag en rolig turnering på svenska spel. 22krs Heads up turnering med 64 spelare. Första matchen gick fint då jag med AhTh floppade Qh Jh x och träffade färgen på rivern där alla pengar åkte in. Nästa match blev faktiskt lättare. Dessutom vann jag ALLA händer.. Fast, hur svårt är det när fi sitter ut :p

3:e matchen mötte jag en bra spelare. Så var nog tur att träffade runner runner stege i en hand. Hade 76 och såg floppen som kom K 8 3. Jag betade och han synade. På turn blev det rundcheck efter att en 4 landat på turnen. River 5! Så jag hade helt plötsligt nöten. Betade pott (400) och han dubblade mig och jag satt och mös när jag tryckte in mina sista tusingar. Han synade och visade 33 för floppat set. Jag vinner matchen med "nutnut baby!"

4:e matchen och jag turnade i 4:e handen tvåpar med Q4 på bordet J 6 4 Q och steksynade fi's Allin med Q2 :) ITM säkrat efter den matchen.

Nu var jag framme i semifinal och där mötte jag en aggresiv men ganska lättläst spelare. Spelet böljade fram och tillbaka då men jag lyckas få ett markerövertag. Som dock försvann när jag fick TT. Synade en reraise pre för att sedan checksyna hela vägen trots bara lankor på bordet! Han hade JJ... Borde losat mer där egentligen. Me good read.

Sedan avgjordes matchen när jag hittade en väldigt konstig syn. Verkligen inte nöjd med den... Höjde upp med Q7 och fi dubblade och jag synade såklart. Redan där borde jag sätta honom på en bra hand, han höjde ganska sällan tillbaka preflop. Floppen kom J 9 7 med två klöver och han betade 2/3 pott och jag synade. Turn 5 och gick nu Allin för 11 000 i potten på 5k... Woot? Drag? AK? Knekt? Efter lite funderade synade jag och han visade TT som stod sig.. TILT! Me BAD read -.-

Bara 4k mot hans 28 kvar så jag ställe in med K6 och fick syn av Q8 som rivrade färgstegen i spader. 128kr fick jag för mig 4:e plats... Får skylla lite på min huvudvärk som dök upp plötsligt under den 4:e matchen.

Nu ska jag äta tacos xD Bye!

Keri Hilson - Energy

lördag 13 september 2008

You are

You are Lord of Lords
You are King of Kings
You are Mighty God
Lord of Everything

You're Emmanuel
You're the Great I Am
You're the Prince of Peace
Who is the Lamb

You're the Living God
You're my Saving Grace
You will reign forever
You are Ancient of Days

You are Alpha, Omega,
Beginning and End,
You're my Savior, Messiah,
Redeemer, and Friend

You're my Prince of Peace
And I will live my life for You

onsdag 10 september 2008

Tack Henke

Vad vore svenskt anfallsspel utan Henrik Larsson? Återigen är det han som genom hans smartness passar fram Sverige till en väldigt viktig seger hemma mot Ungern. "Zuper stjärnan" Zlatan spelar fortfarande inte hälften så bra i landslaget som i Inter.. Vad är orsaken till detta? Han ser bara orörlig och ofokuserad ut i den gulblå dressen. Till råga på allt blir hans sur på ledningen när de tar ut honom i den 79:e minuten.. När ska han någonsin passa in i landslaget?

Ett faktum är dock att om Sverige ska ta sig vidare till VM i Sydafrika 2010 så måste Zlatan spela bra även i landslaget. Det är dags för honom att förstå det svenska landslagets fotboll. Om nu någon sådan finns... Förövrigt ikväll överraskade Ungern mig med riktigt fin fotboll stundtals. Sen att dom inte har någon som kan leta in bollarna är en annan sak. Nr 11 i Ungern tyckte jag var bäst på plan. Ja, förutom allas våran assistkung då; Henke Larsson :) Nästa match den 11 oktober hemma mot Portugal. Yihaa!

Vm-kval matchen såg jag tillsammans med Simon på Hantverkarn i Köping och det var mycket trevligt. Annars idag har jag hunnit klippa mig och lämna in min mobil för lagning i Västerås. Den stängde av sig själv hela tiden när man lyssnade på musik.. Nu har jag en seeg, enkel modell av en Nokia. Knapparna är verkligen Sveriges segaste och sen är menyerna helt konstiga. Saknar redan min kära nalle..

I skolan idag kom ABC-gruppen till skolan och det var dags för oss att testa studentmössorna! Woot? Tar vi inte studenten om typ ett halv år? Aja, nu är det gjort i alla fall och i oktober ska vi beställa sakerna. Idag berättade Simon även att på hans jobb har det börjat komma jultidningar.. Dom skickades ut redan i slutet av Juli sa han! Människan har antingen blivit väldigt organiserad eller så kan människan inte längre leva i nuet utan måste hela tiden se frammåt.. Båda två låter ganska jobbiga.

Jag som tycker det är långt kvar till höstlovet.. Jag föredrar att leva i nuet och inte tänka för mycket på framtiden. Känns bäst så då det ändå inte kommer bli som man tror i förväg :)

Nu ska jag kolla på Tv och sen blir det sängen. Lång skoldag imorgon.. Godnatt!

söndag 7 september 2008

Millencolin!

I fredags eftermiddag när jag kom till Sthlm mötte Katta upp mig på centralen. Därifrån gick vi ut till Djurgården till Gröna Lund. Vi köpte inget åk-kort, för vi var där för ett par andra anledningar. Neverstore och Millencolin skulle nämligen ha en konsert :)

På bilden ovan ser ni hur kul vi hade :D Neverstore var bra men Millencolin var grymma! Band-geek som man är köpte jag så klart en Millencolin tröja efter konserten :)

På lördag stannade vi inne hela dagen på grund av regnet. Men det var mysigt då vi bland annat spelade ett typ av monopol (som hennes bror kommit på :O), såg VM-kvalet... (URK!) och sen en komedi som gick på 3an. Tro, hopp och Kärlek hette den. Faktiskt riktigt skoj. Ben stiller och Edward Norton var kända skådiar. Jo, och sen så klart hon i Dharma och Greg :p

Idag gick vi upp och spelade Badminton med Fisken, Yang och några andra Kineser i Södertälje. Det var riktigt kul! Synd bara att jag inte hade några skor.. Fick blåsor på båda fötterna -.-

Sen käka vi på Donken i Tumba med Fisken och tog sen en tur förbi Godisstoppet (4.90/hg)... Hyfsat illamående tog jag bussen hem 16.30 från stan. Jag kom ganska nyss och ikväll tänkte jag lira lite livepoker uppe hos Lundis. Det ska bli skoj det :)

Allt för nu. Bye!

Katy Perry - I Kissed A Girl (Från albumet "Ur so gay" xD )

torsdag 4 september 2008

4 månader är lång tid

Det känns som jag har tappat "Det" när det gäller nätpoker. Uppehållet på nästan 4 månader har gjort att jag nu gör riktiga nybörjar misstag som jag aldrig gjorde förr. Så klart jag fortfarande gör många bra spel men förut tror jag min lägsta nivå var bra mycket högre än vad den är nu..

Men det är väl bara och sätta igång och grinda sit and goes så man kommer in i liret igen. Sätter nog igång på måndag då jag ska till Katta i helgen <3

Vi ska bland annat till grönan och se på Neverstore och Millencolin imorgon! Det ska bli skitkul det :)

Ikväll har jag mest varvat pluggande med tv-tittande. Först Idol, sen Heroes och nu Dukes of Hazzard. Ska kolla vidare nu. Bye!

Nomy - Cocaine

måndag 1 september 2008

Helgen

Fredag: På kvällen åkte jag, Tomas och Dan in till Bombardier Arena för att gå på Takida & Backyard Babies konserten. Vi kom dit en timme innan allt började och jag gick direkt och köpte en Takida t-shirt. Den var faktiskt riktigt snygg så jag satte på mig den direkt. Utanför min Linkin Park tröja, vilket kom att bli ett misstag då jag höll på att löka sönder då Backyard Babies började spela :p

Men på något sätt lyckades jag ta av mig linkin park tröjan och stoppa den i fickan där vi stod i folkhavet. Så där stod jag, i min nya Takida tröja och digga med i låtar jag inte kände igen. Men vad gjorde det då det var bra drag så bara och rocka med. Eller en låt kunde jag faktiskt. Det var så klart Minus Celsius som dom avslutade med :)

Efter att BB spelat var vi törstiga och drog iväg till kioskkön. Och vilken kö det var... Tog cirka 30 min för oss att få varsin läsk... Tur var i alla falla att vi hann tillbaka till Takida började spela. Det var mycket folk framför scenen när BB spelade men det var ingenting mot när Takida körde igång, då var det fullspäckat. Dom körde igång och så grymt bra dom var! Sångaren, Robert Pettersson måste ju ha Sveriges bästa röst då den var ännu bättre live än på albumen :) Bästa låten live var nog The Dread. I och för sig så var det riktigt mäktigt när alla i HELA salen sjöng med i Curley Sue med :)

Efter att dom spelat 3 extra låtar och fått hela publiken att hoppa alla samtidigt på 1, 2, 3 och 4 så tog den underbara konserten tyvärr slut. Alldeles genomsvettig, mysig och hesa gick vi ut därifrån och eftersom alla tröjor i min storlek var slutsålda så drog vi hem. Ute vid bilen satte jag på mig LP-tröjan igen och det var nästan så att man kunde vrida ut Takida t-shirten xD

Påvägen hem berättar Tomas, som inte stod nere på golvet med mig och Dan att min största bror Simon och hans polare hade också varit på konserten. Dessutom hade dom stått nästan precis bredvid oss med! Undrar hur vi kunde missa dom :s Simon är ju typ som en flaggstång då han nästan är 2 m lång... Aja. Haha.

Väl hemma gick jag och la mig direkt då jag var helt slut. Jag somnade där vid 1 snåret, väldigt trött men ack så lycklig <3

Lördag: Jag gick upp klockan 10 och tog ett bad innan jag åt lite bränd gröt (självklart var jag tvungen att kolla på tv samtidigt som jag gjorde gröten xD). Kvart över 11 kom Rasmus med sin nya bil och hämtade mig. Det var dags för en Bigstack turnering på klubben. Kl 11.45 började den och Dan var också med och spelade. Turneringen började riktigt bra för mig som var delad chipleader med Harju vid första pausen. Jag hade då bland annat floppat en kåk, och två set :)

Efter pizzan som jag tryckte i mig i pausen fick jag byta bord. Jag hade då 65k (start 20k) och jag tror jag fick lite hybris på det bordet och var nog lite för överaggresiv. Jag dubblade upp Robert med TT vs hans KK och jag hade återing 40k. Då flyttades jag tillbaka till mitt första bord och helt plötsligt började allt gå fel. Istället för spelbara kort och bra träffar som det var första timmarna så fick jag nu istället och skitkort och lyckades inte träffa eller bluffa något allt. Allt detta samtidigt som anten kom in i spel och tog ständigt på allas stackar. Jag gick sakta ner till 17k då jag äntligen fick byta bord igen.

Då fick jag en rush! Första drog jag ut Dan med Q9 vs hans KQ och sen slog jag ut Jörgen med QQ vs TT och i nästa hand får jag KK och höjer och får syn men vinner den på floppen då blir det paus och jag har helt plötsligt 70k! 14 spelare kvar och 6 får pengar. Vi var förövrigt 36 startande.

Rasmus var tyvärr inte kvar i turneringen vid det här laget. Mörkarna ökade snabbt vid det här läget så det blev inte så mycket poker. Jag håller mig runt 40-50k när det blir finalbord och då mörkarna och anten enorm så för de allra flesta runt bord fanns det bara två alternativ: Allin eller Fold. Jag ställde in kanske två gånger på det varvet jag fick vara med. Handen jag åker ut på kan klart diskuteras då jag synar mig Allin för min turre existens med troligen bara 30-40% vinstchans. Men jag skickade in frågan till poker-Ola Brandborn och han tyckte jag gjorde rätt. Hade jag vunnit den potten hade jag nästan garanterat kommit topp 3 i alla fall.

Här är handen. Vad tycker ni själva?

Trots att jag spelade sista handen "rätt" är jag inte fullt nöjd med mitt spel. Jag följde inte riktigt min vanliga game plan. Utan jag spelade en del stora potter, utan kort och ur pos. Jag blev lite för aggresiv med min stora stack i början. Jag agerade nog också ofta på potterna för fort (var nervös) och hade inte riktigt det lugn som behövs för att spela en så lång pokerturnering. Jag spelade totalt i över 9 timmar utan att få en enda krona för det. Men så är det ibland som turneringsspelare. Jag såg ändå bara den här turneringen som en övning inför HPK Open som jag planerat att fixa en plats till snarast. Nog om det så klart inte hade suttit fel med vinst redan i lördags ;)

Efter pokern drog jag till samhället där jag mötte Diana, Robba och Emma. De skulle upp på "en trappa upp" och se Renegade Five och ville ha med mig. Så fast jag inte egentligen orkade, både psykiskt och fysiskt gick jag dit. Men tyvärr kom jag inte in då dom inte trodde på att jag var 18 trots mina 15 kort som det mitt namn på.. "Du kan ha tagit din kompis plånbok".. Jag borde verkligen fixa legg snart :p Men då fick jag hem och sova istället och det behövde jag.

Söndag: Vaknade ca 12 efter nästan 11 timmars underbar sömn och tvingades då upp för att dammsuga hela huset innan päronen kom hem från körkan. Sen på eftermiddagen skrev jag lite på en engelska novell innan jag drog över till Tomas för nätpoker. Live orkade jag inte spela så tackade nej till cashgamet hemma hos Lundis.. Jag kände inte för att spela sit and goes så jag drog igång ett 10 manna cashgame bord istället. Jag spelade ABC-poker plussade direkt. Vann tillslut nästan 200kr på en timme. Så åkte jag hem och sov.

Igår gick jag till 5 och sen på kvällen så var jag hos Tomas och spelade trots att jag kände mig rätt trött. I början gick det bra men mot slutet tappade jag helt och gick tillslut lite back på skiten.

Idag hade jag en bättre dag i skolan då jag började 10 och slutade halv 1 :) Dock stannade jag kvar och pluggade och tog 3-bussen hem. Sen jag kom hem har jag mest sovit, ätit och bloggat (skrev nästan hela den här inlägget idag...). Kanske spelar lite på Gnuf ikväll. Men det blir nog rätt lugnt. Bye :)

Backyard Babies - Minus Celcius & Takida - Curley Sue