tisdag 10 februari 2009

Sjätte raka förlusten...

Efter dagens 4-1 förlust borta mot Frölunda har nu Brynäs 6 raka matcher utan vinst och läget är krisartat. Målvakten är grym, försvaret håller men tyvärr har vi ingen som kan göra mål längre... Dessutom är powerplay spelet för oorganiserat och vi drar på oss för mycket utvisningar.

Nog för att två viktiga spelare i Micke Lind och Björn Danielsson är skadade men ändå. Brynäs är mycket bättre än de har spelat på sistone. Men det värsta är inte spelet, utan det är den allmänna inställningen i laget. Var är kämpaglöden? Hungern? Stoltheten för laget?

Nu ligger vi närmare sträcket än vi gjort på länge och det återstår bara 7 matcher, varav den första är borta mot Linköping! Dessutom verkar det som om Modo får hem Foppa och Djurgårn har en bra form vilket talar för att vi kommer missa slutspelet och kanske till och med hamna i kvalserien. Igen.. Lyckat värre!

Men men, skam den som ger sig! Än är det inte kört! Jobba nu alla Brynäsare! För laget, staden, stoltheten och alla hockey hjärtan där ute som slår för mitt kära lag :)

Nu måste jag fortsätta med studierna.. Godnatt!

Inga kommentarer: