tisdag 30 juni 2009

Kluven

Halva mig tycker vår högsommar värme som kommit nu är alldeles underbar och vill ingenting annat än att åka till någon strand och sola och bada hela dagarna!

Den andra halvan av mig är lite mer trött på värmen. Det är lika varmt ute som inne (tänk om man hade AC) och orken att göra något annat än att steka är fullkomligt bortblåst, eller bortsmält kanske jag borde säga.

Nej, det skulle inte skada med något svalare temperaturer. Men samtidigt vill jag inte klaga på vår sköna sol som för en gång skull valt att hetta upp oss också. Jag är kluven!

Idag har jag varit otroligt passiv och egentligen inte gjort ett enda skit på hela dagen. Ikväll blir det dock bio med äldsta brorsan. Han ville se Transformers 2 och det är klart man hänger på :)

Eminem - Mocking bird

måndag 29 juni 2009

För en vecka sedan...

...bokade jag och Älsklingen en resa till Tunisien!!

Vi har länge velat åka utomlands tillsammans och i söndagskväll satt vi och sökte på sista-minuten resor och det som fanns att välja mellan i vår prisklass var Spanien, Portugal, Grekland, Turkiet och Tunisien. Ganska snabbt insåg vi att vi båda helst ville till norra Afrika och redan kvällen efter, för exakt en vecka sedan, bokade vi halvimpulsivt en tur och retur resa till Sousse, Tunisiens näststörsta stad och välbesökt turistort, beläget i norra delarna av landet där det råder medelhavsklimat och cirkus +30 grader under den här årstiden. Steeek :)

Fredagen den 14:e augusti lyfter planet från Arlanda till en för oss, outforskad kontinent och vi är tillbaka igen i Sverige den 21:a, precis lagom till när hennes sista skolår på gymnasiet påbörjas veckan efter.

Det kommer bli så kul, grymt, mysigt och skönt och jag längtar massor (trots den förnärvarande höga temperaturen här) !! Ute i den stora världen, bara Du och jag babe <3

Green Day - 21 Guns

lördag 27 juni 2009

Mirakel vänding och hedersam förlust

Semifinal i U21-EM mot England.

Inför matchen kände jag absolut att vi skulle kunna ha en chans mot England, trots Bajrami och Wermblom borta. Men efter tre hörnor och lika många mål för britterna var jag inte lika självsäker. 0-3 var också halvtidsresultatet.

Sverige gjorde då några intressanta byten och in kom Harbuzi och Molins. England började backa hem och Sverige kunde inte göra något alls kändes det som. Men så, på en kvart vände det. I den 67:e minuten kom Molins runt på kanten och passade bollen snett inot bakåt till EMs skyttekung, Marcus Berg som placerade in bollen i bortre på ett tillslag och 1-3.

Lite hopp och 8 min senare får vi ett riktigt bra frisparksläge och Ola Toivonen kliver fram. Han skruvar in den perfekt vid första stolpen och 2-3, bara ett mål kvar!

18-årige göteborgaren Robin Söder byts in och pressen hårdnar mot det engelska målet. Inlägg från kanten som Söder hoppar upp och klackar ner den till Marcus Berg som sätter sitt sjätte mål i turneringen rakt i taket och 3-3 är ett faktum med 10 minuter kvar av full tid!

Vi fortsätter pressa och bara några minuter innan domaren blåser i pipan lyckas Berg skarvnicka bollen i ribban och ut. Men oavgjort står sig och det blir förlängning, där det är ganska jämt spelmässigt även om svenskarna har något hetare målchanser men det blir mållös och allt ska nu avgöras på straffar.

Englands stjärna, Milner, som har jämförts med Beckham tar första straffen men halkar och skjuter över - Precis som jag minns en viss David Beckham gjorde i ett EM-slutspel. Den bollen har nog inte landat ännu^^

Superbra läge för Sverige och sätta press på England vid mål och Marcus Berg kliver fram. MEN han missar och sedan följer det ett antal riktigt bra straffar från båda lagens håll som alla går i mål.

Men i den sjunde straffomgången skjuter, kanske matchens bästa spelare, Molins bollen i stolpen och segern och finalplatsen går till England. Men jag är ändå stolt svensk idag och ser väldigt ljust på framtiden för svensk fotboll. De gjorde trots allt en jätteturnering och visade moral, kämpaglöd och spelglädje. Vilket jag lite saknat i det riktiga landslaget.

Nu ska jag iväg och bada :)

byebye!

fredag 26 juni 2009

Freitag

Jag vet faktiskt vilken veckodag det är, trots att jag har "sommarlov". Alldeles daglost är man ju inte för det liksom^^

Gårdagskvällen var rätt nice. Efter lite beach volley med Johanna och Sebastian vid Qwarn i den hettande solen, drog jag och Filip in till stan med bussen och väl där mötte vi upp Rose & co. Satt och pratade med de en stund där på gräsmattan samtidigt som vi lyssnade på rix fm festivalen som höll på, på andra sidan ån. Razz och Siven dök också upp och även Wicky hann jag se en glimt av :p

Men musiken var rätt trist, så jag och Filip gick och åt Langos i väntan på att Chris Daughtry skulle börja spela. Det var som vanligt alldeles utsökt och faktiskt första gången Filip åt det (ingen festival-människa där inte).

Efter vi käkat gick vi tillbaka till scen och hörde då låten "Home" spelas och vi skyndade oss och såg Chris spela fyra låtar till. Synd att han spelade så få låtar men det som spelades var i alla fall bra :)

Idag ska jag hjälpa syrran och måla lite på deras hus och sedan blir det Sverige vs England i U21 semifinal och sen Haga. Ciao!

torsdag 25 juni 2009

Dagens video

Grym låt med grym artist och ikväll kommer jag få höra och se honom live i Västerås! Kommer bli grymt :)

Ljuvliga morgon

Gårdagen var riktigt härlig och det blev totalt 5 timmar beach volleyboll i Mölntorp. Detta eftersom när vi lirade första gången på eftermiddag fick vi sms om några till som sugna på spel senare på dagen och efter ett break mellan halv 6 och 7 med grillning och ett svalt dopp i sjön så fortsatte vi lira.

Efter spelet gick jag hem till Filip och såg Spanien - USA i confederations cup och fick beskåda en makalös vinst för Jenkarna med 2-0 efter en konstant press av de europeiska mästarna Spaninen under hela andra halvan av matchen. Men uppoffrande och bra försvarspel räckte längre än väntat och därmed bröts Spaniens facit med 15 raka vinster (nytt rekord) och 34 raka matcher utan förlust och Brasiliens streak med 35 matcher i rad utan poängtapp får hålla i sig och dessutom blir det ingen drömfinal med Brasilien som motståndare som jag och många till hade hoppats på. Eller än är det inte klart vilka som USA får möta i finalen men att även Sydafrika skall skrälla mot självaste Brasilien finns verkligen inte. Men vem vet, det är fotboll och allt kan hända.

Två avsnitt Scrubs senare var jag hemma och kl 1 gick jag och la mig. Somnade först en dryg timma senare och klockan var ställd på 11.00 och jag förväntade mig en lång och skön sömn. Men riktigt så blev det inte. Vaknade istället klockan 07.50 av att solen sken in i ögonen på mig. Jag sträckte på mig och kände mig inte alls trött. Så jag gick upp och hängde upp tvätten jag la in igår natt, sen tog jag mig en tallrik müsli med jordgubbsfil och satte mig på framsidan i en strålande morgonsol och hade det riktigt mysigt och skönt. Kanske borde gå upp tidigt oftare? ;)

Nu sitter jag i alla fall framför datorn och letar Chris Daughtry klipp med lyrics på youtube. Detta eftersom jag ikväll ska in till Västerås och se honom live på fiskartorget tillsammans med Filip, Lin och Rose! Det kommer nog bli tjockat med folk för det är en gratis konsert men hoppas man överlever ändå och får njuta av hans grymma musik :)

Chris Daughtry - Feels like tonight

onsdag 24 juni 2009

Midsommar

"Firades", för så mycket firande är väl ändå inte, med älsklingen på hennes landställe i de djupa skogarna av Östergötland, mil från civilisationen. Trots det allmänt ostadiga vädret med ömsom solsken och ömsom regnskurar hade vi en trevlig midsommar med delar av hennes familj och släkt. Vi var ute och motionerade en del, gick omkring i skogen och plockade blommor och björkris till midsommarstången, som förövrigt blev ett 2-dagars projekt men tillslut stod den fin och klar. Tiden mellan alla solglimtar spenderades allt som oftast med ätande av god mat eller kortspelande, där Japansk vist, vända 10:a och poäng-påker var de dominerande spelen^^

Vi var åter i Stockholmstrakten i söndags kväll och i måndags var första dagen med riktigt fint väder. Därför var vi ute och stekte stora delar av dagen och sedan var vi också ute på en 3-timmars promendad runt Rönninge innan vi avlutade kvällen med Walk The Line, den oscarsnominerade dramarullen från 2005 om musiklegenden Johonny Cash's liv. Den var rätt så lång men också väldigt bra och det är nästan alltid en fördel med verklighetsbaserade filmer :)

Igår gick vi upp vid 10 och tog tåget till Huddinge där vi mötte upp några trevliga vänner från hennes klass. Nämligen: fotbollstokiga Adam, Wannabe-brat Nisse och söta lilla Teréce (tror hon stavas sitt namn så). Vi köpte lite käk som bestod av älsklingens favorit potatisbullar och blodpudding samt bacon, innan vi drog hem till Teréce (kör på den stavningen) och gjorde maten, solade och spelade fotboll, åt maten och kollade på Wimbledon :p

Det var rätt nice men vid 15 gick vi tillbaka till tågstationen och fortsatte pendeln in mot stan. 16.10 gick min buss hem till Västerås och cirkus 18.30 var jag hemma i Kolbäck igen och efter en snabb pasta med chivapchichi kom Filip förbi till fotbollen. Där Sveriges nya landslag krossade Serbien och nu väntar semifinal på fredag mot kanske turneringen bästa lag, England. Men om Marcus Bergs form håller i sig och vi fortsätter snitta 3 mål/match kan det nog bli riktigt skoj att vara svensk i helgen :)

Nu väntar beach volley med grabbar innan grillning och Spanien vs USA i För-VM. Byebye!

onsdag 17 juni 2009

Piss poker

Ibland är poker verkligen inte roligt. Jag känner mig väldigt kall just nu och gårdagens turneringar var inget undantag. Några exempel från igår:

Tidigt in i 10k shorthanded på stars. Lyckas få in hela degen med QQ vs 84 Allin pre mot en jättetomte men det kommer 4 4 2 på flopp. I en liknande turre lite senare på samma skitsida ställer jag med för 15bb med TT efter en UTG limp. BB blixtsynar för 12bb med KK och UTG synar med A4. Flopp T 3 5 - yes! Turn 2 och ingen hjälp på rivern...

Byter till Full Tilt där jag med 87 kompletterar på small blind efter ett par limpers. Flopp kommer 8 7 4 och jag checkar. Big blind bettar ut pott (400) och UTG synar. Jag ställer rätt snabbt för 2800 totalt och båda steksynar. BB har 84 och UTG AA. Turn 4...

Men kvällens intressantaste hand var inget bad beat. Rebuy perioden var precis förbi i Full Tilts daily 10k GTD och jag hade drygt 6k med blinds 120/240. Jag såg flopp med A7 hjärter som tredje limpare och det kom Q 8 7 med två ruter. Mörkarna och första limparen checkade, andra limparen betta ut mini, 240 och jag hade sett honom göra det med drag, svaga träffar och air. Så jag slog om till 800 som sista spelare. Snabb syn och jag satte honom på ett drag. Turn kom ett blankt kort. Fi checkade och det låg 2600 i potten, jag betta 1800 med 4300 bakom (han hade mig täckt) och jag fick återigen syn. River ruter 4:a.

Crap tänker jag men så checkar han. Då började jag ändra min read, "om han nu satte färgen, varför inte försöka få betalt för den och betta ut? Han kan väl inte jaga drag ur position för att sedan checka när han träffat på rivern?" Jag kom fram till att han hade en svag Q, så jag ställde in, bara för att få blixtsyn av A9 i ruter för nöten... Kommentera gärna bådas spel i den här handen...

Aja, nu blir det pokerpaus cirkus en vecka eftersom jag ikväll åker till Älsklingen. Vi ska fira midsommar med hennes familj och delar av släkten, nere vid deras stuga i Östergötland. Det blir nog trevligt :)

Glad midsommar på er alla!

tisdag 16 juni 2009

Frihet eller fångenskap?

Nu har det gått några dagar sedan den stora dagen då jag tog studenten. Eller för mig var studenten egentligen ingen jättestor dag, inte alls lika viktig som resten av min klass verkade tycka. Men jag ser inte heller studenten som världens möjlighet att supa skallen av sig så^^

Det är så såklart superskönt att inte behöva plugg mera på ett tag men jag kände mig ändå mer sorgsen än glad under studenten. Det är ju så himla många kompisarna man nu kommer tappa kontakten med.. och sen den där visan om hur bra man är för man tagit studenten, vem tar inte studenten liksom?

Haha nu låter det som om jag inte är glad över att jag tagit studenten och är stolt över det jag gjort de senaste tre åren, men det är jag självklart. Bara det att jag nu vet vad som väntar. Många säger nämligen att skoltiden var den bästa, då man hade många vänner, helt okej sysselsättning och slapp göra egen matlåda varje dag.

Nu måste man ta tag i sitt liv, börja ta ansvar. Det vill säga, söka jobb (som inte finns) eller plugga vidare (men till vad i så fall?). Alternativt gå hemma hos päronen (overmydeadbody).

Efter några härliga dagar av firande, först min student och sedan pappas födelsedag, så var jag igår förmiddag ner till Arbetsförnedringen. Oj, Arbetsförmedlingen ska det vara, och skrev in mig som arbetssökande. Det känns rätt bra och är nog en sysselsättning jag kommer trivas med den närmaste tiden.

Nu ska jag snart avsluta det här inlägget men först måste jag bara berätta om min fruktansvärda tur i plump i söndagskväll när jag spelade med Tomas och Älsklingen. Inför sista omgången låg jag ca 20 poäng efter Katta som ledde och ca 10 före Tomas som låg sist. Då inträffar det osannolika att jag lyckas ta 10 stick och vinner hela spelet! Lätt bord, som en fisk skulle sagt ;) Hoppas bara inte nu jag förbrukat min tur i kortspel. Det vore ju förarglikt då det är poker jag verkligen vill ha tur i^^

Peace

onsdag 10 juni 2009

SPS06 <3

Igår på grillfesten hos Rose, när vi satt där och hade det som allra trevligast, började Anders snacka om hur vi i SPS06 är som en enda stor familj. Sedan tog han fram gitarren och började sjunga och spela en låt som han skrivit om vår klass med melodin från 'Jag är det fulaste som finns' och den var riktigt bra. Rolig, vacker, nostalgisk, sorglig och allt annat som tidernas bästa klasslåt skulle kunna vara.

Under tiden jag satt där och lyssnade och njöt av gemenskapen, tänkte jag tillbaka på de tre år som varit och att allt helt plötsligt tar slut, så blev jag lite ledsen. Alla sköna, dryga, snälla, pain-in-the-ass, roliga, djupa lärare och kamrater man haft alltså.. :'(

Men men sånt är livet. Saker och ting förändras och det är så det ska vara. Tack i alla fall Anders för låten och tack SPS för den här tiden. Imorgon är vi inte längre en skolklass men vi får försöka att inte glömma varandra för det :)

Kommer sakna oss <3

tisdag 9 juni 2009

Recap

GP finalen i lördags blev en relativt kort historia. Jag började med en av minsta stackarna (6300) och hade egentligen inga förväntningar alls. Jag hamnade på ett roligt bord med bland andra Dan, Rasmus, Koivu, Rille och Rami och det var action från första hand. Jag spelade rätt tight turneringen igenom och hade tre bra händer, förlorade dock alla.

1. Rasmus limpar in för 100 UTG och Johan följer honom innan jag hittar JJ och höjer till 400 på cutoff. Rille på small blind tar syn och så även de andra. Inte direkt vad jag ville ha men så kommer floppen JT8 och jag har toppset. Men jag kan såklart inte slowspela den floppen så jag bettar 1k efter de checkat till mig. Rille synar och så även Rasmus. Turn 7 och Rasmus går Allin för drygt 2k.. Jag är till 75% säker på att han har 9:an för stege men med tanke på pottens storlek och att jag vinner om bordet parar sig vilket det gör 1/4 ggr så måste jag syna. Rille hänger också på med sin AQ för dubbla hålpipor. River blank och potten på 14k går till min kära vän Razz som limpsynat UTG med K9 och fått in halva stacken på ett drag. WP GG sir...

2. Efter att jag hittat en uppdubbling med 66 vs Dans AK har jag runt 4k och får jag KK i UTG+1. Ola höjer till 400 och jag har för mycket för att ställa direkt så jag synar bara då jag vet att han c-bettar 8/10 floppar. Koivu på stora mörken synar givetvis med en miljon i marker (typ 50k iaf). Flopp A x x och jag foldar efter Ola bettat...

3. Blinds 150/300 och jag limpar UTG med AK off suit. En aggresiv Stridsman höjer in mitten pos till 1200 och Koivu synar höjningen från blindsen. Jag tror Stridsman är stark men jag trycker in degen ändå, 3600 till och hoppas att det inte är AA/KK utan mer QQ/JJ/TT. Han steker i alla fall lite innan han synar och så gör också Koivu. Flopp typ 9 8 6 och Stridsman går Allin och Koivu viker KQs men han hade visst äggen. Byebye me...

Efter pokern drog jag upp till Lundis med Dan och kollade Sverige vs Danmark och vilken pissmatch det var! Blir TILT bara jag tänker tillbaka på det... Säger bara: Källström första straffskytt? Fin rensning Micke Nilsson! Vad har hänt med Henkes kyla i straffområdet? Hade vi verkligen en italiensk skytteligavinnare i laget? Det märktes inte...

I söndags hände inte mycket. Jag var nere på klubben en sväng innan det blev grind hemma hos Dan. Sista kvällen han var hemma och jag spelade närmare 10 turrar på stars och prima men det var mycket kallt, precis som vanligt känns det som... Dan däremot spelade PLO och PLO8 på ipoker och plussa tre fulla inköp på 20 min. Lätt bord har somliga...

Igår vaknade jag upp med jätteont i halsen och kände mig allmänt småsjuk och ville mest ligga kvar i sängen. Men jag klev upp och tänkte först hoppa över dagens innebandy med gänget men jag var lite sugen och lovade mor min att ta rätt lugnt. Jo, men tjena..

Efter att vi spelat 1 och ½ timme och tagit det ganska så lugnt kommer de gamla hockeylirarna vi mötte förra veckan och frågar om vi ville vara med och lira med dem mot ett annat lag och jag "klarade inte av" att tacka nej ;) Så det blev nästan 2 timmar innebandy till och denna gången inte så värst lugnt spel^^ Men vi vann och jag trots att jag var trött och sjuk gick det helt okej :)

Idag blir det grillfest med klassen hos Rosalie och sen imorgon klä granen, nej menade vagnen och städa rummet innan studenten på torsdag! Ciao :)

fredag 5 juni 2009

Inför helgen

Idag tog spexandet slut, hade det sista betygsamtalet och så tömde vi våra skåp. Nu är verkligen tre år av plugg över och det enda som återstår är studenten på torsdag - underbart!

Ikväll ska jag till Haga och träffa en massa roliga människor. Imorgon blir det först GP-final på klubben och sedan Sverige vs Danmark i VM-kvalet. På söndag ska jag rösta till EU-valet, ska på klassträff hos Maria B i stan och sedan grinda natten lång :)

Ha en trevlig helg. C ya!

onsdag 3 juni 2009

EU-valet

Igår efter lång och utdragen natt av plugg (men jag är klar med allt nu = Lycka!) och en kort men trevligt visit hemma hos Annika med klassen (hon lurade dit oss och bjöd på fika) var det debattdags i skolans cafeteria med representanter från alla riksdagspartier + Junilistan.

Ämnet som diskuterades var såklart EU inför europaparlamentvalet som är på söndag, även om det går att förtidsrösta redan nu. Jag har självklart tänkt att rösta då detta är första gången jag har möjlighet att delta aktivt i vår demokrati och denna rättighet tänker jag inte slänga bort.

I början av den här valhistorien hade jag ingen som helst aning hur jag skulle rösta men jag har läst på en del om partierna och igår blev det ännu klarare vilken sida jag står på. Jag har nu kommit ner till en av tre partier jag tänker rösta på och dessa är miljöpartiet, vänstern eller junilistan.

Jag har alltid varit mer eller mindre varit emot EU och att Sverige får mindre och mindre att säga till om i Europa. Det är vi som ska styra vad som händer i vårt land och inte några nissar nere på något kontor i Bryssel. Vi lägger ner miljarder kronor varje år på EU och vad får vi tillbaka? Jo, rätten att lyda och följa de regler som EU sätter upp. Bland annat kanske vi tvingas skippa de statliga monopolen på sprit och spel, vilket skulle leda till konkurrens på dessa marknader och alltså lägre priser för oss kunsumenter, dvs billigare sprit = ännu värre alkoholism i Sverige!

Eller följa det som står i Lissanbonfördraget, tex att om ett medlemsland utsätts för militärt angrepp är alla EU-länder skyldiga att ge sitt stöd. Det vill säga att vi åter tvingas bygga upp ett starkt försvar igen för att kunna försvara andra länder i EU, trots vår önskan att vara neutrala i krigspolitiken.

Lissanbonfördraget innebär i stort sett mindre befogenheter på nationell nivå för de olika parlamenten och alltså får vi mindre att säga till om. De som förespråkar detta (dvs alla utom miljö, junilistan och vänsterpartiet) vill alltså ta ytterligare steg emot ett överstatligt styre i Europa. Vilket är mycket mycket mindre demokratisk än ett mellanstatligt styre som jag tror på. Fler frågor tas då bort från nationell nivå och större länder kan lätt köra över mindre i ministerådet.

Dessa är mer eller mindre vänsterns åsikter. De vill helt gå ur EU (som enda parti) och tycker att EU endast gynnar folket inom EU och inte utanför. De andra partierna vill alltså stanna kvar i EU då vi i de allra största frågorna såsom tex miljö och fred anser att ett samarbete är nödvändigt.

Jag håller med i detta och det är därför jag inte kan bestämma mig vilka som ska få min röst. Miljöpartiet driver såklart miljöfrågan väldigt hårt och tycker i övrigt att EU ska ha begränsad makt. Junilistan ser sig själva som EU-kritiska och verkar vilja att alla viktiga beslut för i landet ska föregås av direktdemokrati i form av folkomröstningar. Frågan är då bara, vet folket i så stor utsträckning sitt eget bästa?

Nu vet ni hur jag ställer mig i EU-frågan och ha gärna synpunkter och diskutera med mig! Men nu nog om det.

Efter debatten igår var det "saft" fotboll i sura för oss 3:or som gällde. Jag drack såklart inte men vi saknade folk så jag fick hoppa in och spela som nykter. Som Anders sa hade jag mina "religiösa skäl" :p Vår klass kom i alla fall 3:a av 8 lag och var endast målskillnad ifrån final, som förövrigt urartade och galningarna i bygg fick segern efter WO av NV :p

Idag var det programkampen i skolan och det var helt okej. Vi i samhäll kom långt efter SMR som lite överraskande vann men vi är nöjda ändå. Vi saknade en massa duktigt folk och istället var några av de som körde bakfulla.. Tänk så svårt det är att köra irländsk julafton då xD

I afton har jag försökt kvala in till event 9 i MSOP men misslyckats. Så nu blir det istället någon annan turre på prima eller stars.

Byebye!

Hinder - The one I love

måndag 1 juni 2009

18 månader <3

Igår kom jag hem från älsklingen och idag firar vi ett och ett halv år tillsammans! Hon är verkligen bäst min tjej och jag älskar henne <3 Puss på Dig!

Helgen var annars riktigt nice, varm och mysig. Bland annat så cyklade till Södertälje och shoppade och åt glass (1.5mil enkel väg) xD Hur vi kunde göra det i den värmen som var förstår jag inte ännu. Var såklart Kattas eminenta idé. Ont i stjärten hade jag också efteråt.. Men men det var trevligt och rätt skoj med så :)

I lördags var det 18-års fest hos hennes kompis Yang i Flemmingberg. Kände väl mig inte riktigt som hemma med en massa NV-nördar som snacka kemi och drack sprit.. xD Men en helt okej kväll ändå :p

Igår njöt vi mest i solen och var allmänt trötta. Vi hann även se Söderling spöa självaste Rafal Nadal i Franska öppna med hela 3-1 i set! Vilken bragd! Att någon snart skulle bryta hans vinstsvit var ju klart men att det skulle bli en svensk 24-åring långt ifrån topprankingen trodde jag aldrig :p Nu återstår det att se hur långt han kan gå i turneringen. Han har redan slagit ut den bäste, hoppas han inte är alltför nöjd med det :p

Idag startade spexandet för alla 3:or och det kommer pågå hela veckan. Vi i SPS har klätt ut oss till naturfolk. Min klädsel består av säckväv runt höften, peruk, massa smycken och färg i ansiktet och på bröstet. Vi är alla grymt heta tycker jag. KANSKE kommer det upp någon bild på klassen senare under veckan ;)

Efter spexet hade jag en kort engelska redovisning om Green Day och sen hann jag trycka i mig lite grillat med familjen innan jag for tillbaka till Hallsta för innebandy match mot HK's veteraner.

Det var riktigt kul och efter en chocköppning från deras sida med 3-0 på lika många skott tog vi över matchen. Vi höll ledningen ända in på slutminterna då de tyvärr fick in ett par bollar och kvitterade till 7-7. Därefter avgjorde straffar som båda lagen sög på.. Bollen träffade inte nätmaskorna förrns straff nr 20 typ och det var då i deras favör när alla i båda laget fått lägga varsin straff xD

Nu har jag kommit hem och duschat, ätit och snart ska jag sätta igång med gymnasiets absolut sista hemuppgift. Den är rätt stor men också rätt lätt så förhoppningsvis sitter jag inte hela natten. "Var effektiv nu Hannes, kom igen! Sista grejen bara, jobba! You can do it"

Haha godnatt sen :)

Green Day - Basket Case