onsdag 24 juni 2009

Midsommar

"Firades", för så mycket firande är väl ändå inte, med älsklingen på hennes landställe i de djupa skogarna av Östergötland, mil från civilisationen. Trots det allmänt ostadiga vädret med ömsom solsken och ömsom regnskurar hade vi en trevlig midsommar med delar av hennes familj och släkt. Vi var ute och motionerade en del, gick omkring i skogen och plockade blommor och björkris till midsommarstången, som förövrigt blev ett 2-dagars projekt men tillslut stod den fin och klar. Tiden mellan alla solglimtar spenderades allt som oftast med ätande av god mat eller kortspelande, där Japansk vist, vända 10:a och poäng-påker var de dominerande spelen^^

Vi var åter i Stockholmstrakten i söndags kväll och i måndags var första dagen med riktigt fint väder. Därför var vi ute och stekte stora delar av dagen och sedan var vi också ute på en 3-timmars promendad runt Rönninge innan vi avlutade kvällen med Walk The Line, den oscarsnominerade dramarullen från 2005 om musiklegenden Johonny Cash's liv. Den var rätt så lång men också väldigt bra och det är nästan alltid en fördel med verklighetsbaserade filmer :)

Igår gick vi upp vid 10 och tog tåget till Huddinge där vi mötte upp några trevliga vänner från hennes klass. Nämligen: fotbollstokiga Adam, Wannabe-brat Nisse och söta lilla Teréce (tror hon stavas sitt namn så). Vi köpte lite käk som bestod av älsklingens favorit potatisbullar och blodpudding samt bacon, innan vi drog hem till Teréce (kör på den stavningen) och gjorde maten, solade och spelade fotboll, åt maten och kollade på Wimbledon :p

Det var rätt nice men vid 15 gick vi tillbaka till tågstationen och fortsatte pendeln in mot stan. 16.10 gick min buss hem till Västerås och cirkus 18.30 var jag hemma i Kolbäck igen och efter en snabb pasta med chivapchichi kom Filip förbi till fotbollen. Där Sveriges nya landslag krossade Serbien och nu väntar semifinal på fredag mot kanske turneringen bästa lag, England. Men om Marcus Bergs form håller i sig och vi fortsätter snitta 3 mål/match kan det nog bli riktigt skoj att vara svensk i helgen :)

Nu väntar beach volley med grabbar innan grillning och Spanien vs USA i För-VM. Byebye!

2 kommentarer:

Katta sa...

Haha mycket fin reccention av den senaste veckan tycker jag ^^ Å Teréce är mycket riktigt rättstavat :P Men du glömde skriva vad vi gjorde efter filmen ju ;) Eller du kanske planerar å skriva det senare =)

pusspuss <3

Tiltmaster sa...

Hehe tack :) Yes, jag är satte den!
Det kommer senare ska du se :)

<333