fredag 29 augusti 2008

Ikväll gäller det!

Idag försov jag mig och missade hela skoldagen. Mycket skillat.. NOT. Ibland hatar jag mig själv och undrar varför jag aldrig lär mig? Är jag en idiot?

Enligt en artikel om vinnande pokerspelare jag läste för ett tag sedan förklarade författaren, Andres Hurtig (mannen med högst IQ i Sverige) att definitionen av idioti är följande:

"Att göra samma sak om och om igen och förvänta sig ett nytt resultat"

Om det är det idioti är - då är jag nog en idiot. Nästan varje kväll gör jag om samma misstag att sitta uppe för länge så det blir otroligt svårt att ta sig upp på nästa morgon. Sen på morgonen så istället för att gå upp DIREKT när klockan ringer så trycker jag på snooze och vaknar sen inte upp förrns ett par timmar senare. Så otroligt dumt.

Igår kunde jag inte sova då jag låg och tänkte på Katta, poker och kvällens konsert. Just det! Ikväll ska jag in till Bombardier Arena (v-ås hallen) med Tomas och Dan se Takida och Backyard Babies live! Det ska bli skitkul :D

Takida - Killed by Train

Gnuf

Idag drog jag över till Tomas igen för lite grind. Jag höll till på Gnufpoker hela kvällen där jag lirade Sit and gos. 2 st 6-manna och 2 st rounders SnGs. Jag vann båda 6-manna men åkte tyvärr ut på 4:e plats i round 2.. Hade jag kommit ITM där hade jag haft ett väldigt bra utgångsläge på minst 500$ som 4:e plats i round 5 är.

här går rounders turneringar till. Mycket bra läge för klonk som fort man kommit förbi round 2.

Tomas började med att torska allt på party för att sedan också spela på prima där han nyss tog sig till round 3. Good luck m8 :)

Godnatt!

torsdag 28 augusti 2008

Bye bye brother

Jaha. Nu har min ett år äldre bror Linus flyttat hemifrån. I förmiddags tog han sin Mazda och drog ner till Göteborg. Han kommer bo där i Nol i en lägenhet som han har hyrt i andra hand, tills han får tag i en egen. Otroligt att hans första flytt hemifrån blir 45 mil bort!

Nu kommer Linus att bo närmare sin fästmö och det är väl den största anledningen till flytten. Och sen självklart vill han ut och se världen utanför västmanland. Jag kommer nog sakna den greken...

För vem nu visa mig en massa dåliga klipp på youtube varje dag? Vem ska nu tvinga mig att lyssna på "alternativ" skitmusik? Vem ska jag nu kolla på film med på nätterna? Förmodligen kan ingen ta den platsen. Men så är det. Med tiden förändras allting och det är så det ska vara. Det kommer bli bra det med :)

Be blessed and have a great life! <3


DLK - Ölstugan som inte finns

onsdag 27 augusti 2008

Pokerlan hos Tomas

Sitter just nu hemma hos Tomas och lirar Gnuf. Tog bubblan i första SnG då min AQ inte slog AJ. Allin preflop för 1/3 av alla marker... Kör snart igång nästa turnering men måste bara skriva att jag fick en cashning igår. Det var i 3k GTD på ipoker där jag slutade på 41 plats med 809 spelare. Jag hade hoppats på 700 som första priset var på men fick nöja mig med 16$. Har 77$ nu på CDpoker.

Nu över till liret. En update kommer senare. Peace

EDIT: Jag slutade kvällen några dollar back. Hade otur på bubblan i 2 st SnGs... Tomas gick några dollar plus. Han spelade faktiskt riktigt bra mot alla tomtar på på partypokers sit and gos :)

Godnatt!

tisdag 26 augusti 2008

Gillar tisdagar

Att börja kl 10 och sluta kl halv 1 tycker jag är skönt. Det är därför gillar jag tisdagar :M

Jag spelade inte så mycket trots allt igår. Körde bara ett par dueller, Selma och en SnG. Gick minus på duellerna p g a att jag körde dem samtidigt som Selma.. Selma, ja. Riktigt skitturnering. Rena rama bingo-lotto-strukturen. I början hade jag otur, i mittenskedet klonka jag ut alla rejält innan otur kom tillbaka mot slutet. Sista handen var en ren och skär slantsingling.

Blinds 1/2k och jag hade 23k i stacken. UTG (chipleadern) höjde till 9k och jag ställde Allin med AK. Han synade trots att jag floppade 10 outs så höll hans 9:or och jag åkte som 30:e man. Fick hela 3 ggr insatsen tillbaka för besväret.. Hade jag vunnit den potten hade jag haft en mycket bra stack och stor chans på första priset på 3 lax.

Över till Gnuf och SnG. Körde en 10-manna och kom tillslut 2:a efter att ha dominerat med 3 kvar. Gjorde ett stort misstag Hu som straffade sig.

Bara 3 dagar kvar till Takida nu! Ska bli asskoj. Bye :)

Takida - Stay in the rain

måndag 25 augusti 2008

Nätpoker

Helgen är över och Katta har åkt hem till sig igen... Idag var jag hos tandläkaren och lagade ett hål och fick massor av bedövning så jag inte kunde prata efteråt.. Jag sluddrade som en värsta A-lagare på nyårsafton xD

Har lite ont i käken så ikväll tänkte jag stanna hemma och lira nätpoker. Var ju trots allt nästan 4 månaders sedan min senaste grindkväll :)

Satte nyligen in 50$ på Gnuf så tänkte återförena mig med prima ikväll. Blir SnGs och sen 2k shorthanded turren kl 22.30. På Svenska spel har jag bestämt mig för att endast spela dueller och sen Kvällskvisten kl 22.00.

Skulle velat spela 6k GTD på ipoker men min mormor skulle ringa då och hjälpa mig med mitt släktträd till historian imorgon så. Snel som hon är^^

Det här är förövrigt inlägg nr 300 i min kära lilla blogg. Och fler lär det bli :)

Backyard Babies - A song for T

fredag 22 augusti 2008

Bubbelbad i debuten

Igår kväll gjorde jag så, min riktiga debut på HPK. Det var 200kr satelit med 28 spelare och dök upp för att spela den. Det gav två 2 platser till HPK Open (värda 2200kr/st) och ett tröstpris för trean på 1200kr. Dan valde också att spela den. Han kände att han behövde pengar då han tatuerade sig för 2500 tidigare på dagen.

Allt började lugnt. Jag spelade tight i början och sedan attackerade jag mer och mer ju högre mörkarna var. Med blinds 150/300 höjde jag upp med 65 knappen då alla lagt sig till mig. Calle och Uffe på small och big synade min 900 raise. Flopp J 4 3 och de checkade till mig och här hade jag två val. Antingen cont-bettar jag och vinner handen om alla är tomma eller förlorar mycket om de har något. Eller så checkar jag och ger då upp potten om inte jag får stegen.. Jag valde att beta 1100 och Calle synade ganska snabbt. Turn J och han checkade igen. Hemskt kort och jag hoppades på stegen på rivern. 8 på rivern och Calle betar nu 2500 och jag tolkat hans satsning som om han har en knekt och lägger mig så klart. Han visar 44 för kåk. Tur att jag inte satte stegen på rivern :p

Rami kom till bordet och började höja var och varann hand. Jag följde hans exempel och gjorde en del steals och re-steals. Jag hade strax under average i pausen. Dan kom sedan till bordet då 21 spelare återstod och det var då korten började falla min väg påväg till finalbordet. Jag fick TT och höjde upp och fick se en 8-hög flopp. Allin och fi vek KQ. De flesta runt bordet verkade åka berg och dalbana hela tiden. Jag höll mig levande med Allins med runt 10 big i stacken. Då jag hittade KK i big blind och gick Allin efter en raise från knappen som hade A9. Jag träffade för säkerhetsskull min kung och dubblade upp. Sedan i sista handen innan finalbordet hittade jag kvällens andra monster. Även denna gång i big men den här gången var det en något bättre hand, AA. Allin från samma spelare med A9 och jag slog ut han med hans KJs.

Finalbordet och uppemot 30k hade jag i stacken. Dan var också med på finalbordet med en stack på ca 15k. Jag körde ganska aggresivt och snodde en del blinds och hade 37k i nästa paus, vilket gjorde mig till chip trea. Men blindsen var 1/2k så kunde inte direkt luta mig tillbaka då jag bara hade 18 BB. Lite folk åkte ut och mörkarna ökade ytterligare till 2/4k och 3/6k. Med 6 kvar var ALLA short och vi turades om med att ställa in. Tillslut losade Calle en coinflip mot Lars K och vi var 5 kvar. Jag hittade då med 36k i stacken finalbordets överlägset bästa hand, AQ. Jag ställde så klart Allin och så gjorde även Dan. Då ställer även Torgny bakom. De har AQ och AJ och oturligt nog splittar vi alla 3 potten då två kungar och 4 fyror kommer upp och alla spelare sitt ess....

Jag åker sedan som 5:e man när Lars K (stor chipleader) ställer Allin och jag sitter på big blind med A8s. Jag vet att Lars ställer där med ganska många händer. Jag ansåg att hans range var 55+ och KTs+ och väldigt många av de händer slår jag så jag tog synen. Han hade tyvärr QQ och jag fick ingen hjälp av brädan. Känns som en dålig syn såhär i efterhand men jag är inte säker. Har tänkt på handen massor sedan igår och diskuterat lite med Dan och Pommes men tänkte även fråga pokerolapoker.se för att se vad han säger. Han är ju ändå satellit specialist. Jag tyckte även mina pottodds var helt okej. Låg ju redan 38k i potten och jag hade bara 23k kvar.

Dan åkte någon hand efteråt när hans QQ inte stod sig mot Lars K monster, 88... Dan synade när Lars ställde in som chip 3:a. Rätt syn? Inte går det att vika 3:e bästa handen där eller? Tänker fråga Ola om det med :p

Men men, det var min första satellit jag spelade någonsin så får väl vara hysat nöjd med att slå 85% av startfältet. Även fast jag bra gärna hade haft en plats i HPK Open redan nu :)

Nu sitter jag i skolan och har håltimmar innan engelskan. Ikväll kommer Katta och vi drar nog till pingst. Jättelänge sen jag träffade alla ju... Sen på lördag fyller min kära systerdotter 1 år så då blir det party. Allt för mig nu.

Over and out!

Hoobastank - Dont tell me

tisdag 19 augusti 2008

Första skoldan

Idag är sugen på att skriva mycket så skriver helt enkelt om min dag. Från början till slut.

Imorse vaknade jag, helt av mig själv kl 7. Vilket jag tyckte var mycket konstigt eftersom jag somnade kvart över 2 och hade ställt klockan på 08.40 för min buss gick först 9.25. Kanske var jag jättesugen på att gå till skolan? xD Undermedvetet alltså :p

(Igår var jag hos Lundis och spelade turre och cashgame. Kvällen slutade plus/minus/noll. Gårdagens sjukaste hand var när jag hade KK på knappen i turneringen. Blinds var 250/500 och jag hade 10k och höjde upp till 1500. Sebbe på big synade och floppen kom 9 9 6. Han satsade 2000 och jag synade bara. Turn 5 och han satsade 2k till. Jag valde att syna igen trots att jag då bara hade 3500 bakom! Rivern 7 och han checkade. Jag blixtställde och förväntade mig muck men han började steka och mummla nått om att han hade sett fel på korten. Tillslut sa han i alla fall "syn" och jag vände upp mitt överpar. Han visade då A8! Han såg på fel korten, sög ut mig och slowrollade mig. Förmodligen var det omedvetet men jag blev ändå ursinning och dörrar höll på att gå sönder. Hatar verkligen slowrolls...^^)

Jag gick upp och slog på Tvn och såg lite på sammandraget från nattens OS-sändningar innan jag gick och tog ett riktigt varmt bad. Klockan var inte ens 8 när jag gick upp så jag slog igång datorn. Tänkte jag kunde beställa nya kortlekar åt mig och Lundis men dom var slut.. Så då gick jag istället in på svenskaspel.se och regga mig där. Satte in 300kr på kontot laddade ner pokerklienten och körde igång en 20kr Duell. Vann den på 15 min och sen hade jag bråttom till bussen.

Men jag hann med den i alla fall. Väl i skolan sen hade jag min första lektion kl 10.05 och det var Samhäll C. Vi snackade lite männskliga rättigheter innan vi fick 15 mins rast innan dagens sista lektion, Historia C. Eftersom varken jag, Filip eller Mathias hade lust att äta mat efteråt kl halv 1 så drog vi iväg och damp-åt i matsalen. Vi hann tillbaka till lektionen i tid och dne kom att handla om sin egen historia. Vilka 5 händelser har påverkat och format mig mest i mitt liv? Hur har samhällsutvecklingen påverkat mig? Finns det en total sanning? Sånna djupa diskuterade vi.. :p

Klockan 12.15 fick vi gå och då, istället för att vänta på bussen som gick kl 13 mötte vi upp Filps mamma och mormor vid Coop och tänkte åka med dom hela då. Men se det gick inte. När de kom ut ur butiken så var det punka på höger framdäck. Eftersom vi varken var klädda för att byta däck eller var 100% på hur man gjorde så ringde vi Filips pappa. Han kom och fixade problemet och halv 2 var jag hemma och satte mig då framför Tvn och OS. Det var höjdhoppsfinal! Men Holm rev ut sig och jag somnade i soffan.. Vaknade sedan halv 4 då pappa kom in och sa att maten var klar. Köttbullar och stekpotatis var det, så klart.

Efter maten återvände jag till Tvn men nu var fotboll som gällde. Brasilen vs Argentina i herr-semin. Argentina gjorde ett lite turligt mål i 55:e minuten. Några minuter senare skjuter Brasilien i stolpen men inget mål. Sedan gör Argentina även två noll innan nästa stolpträff kom på brassarna. Den här gången var det Ronaldinhos frispark som for stenhårt i stolpen... 3-0 kom sen på straff och Argentina med Messi och co är nu vidare till finalen mot Nigeria på lördag. Tungt för Brasilien som ännu inte vunnit ett OS-guld i fotboll :(

Anyway, satte mig på SvS (svenska spel) och lirade en 20kr 5-manna gryta. Trots en hel del oflyt var jag chip på bubblan men det var då allt gick åt skogen. Först höjde jag för lite med Q4 från big när en hade limpat så den handen blev dyr när han floppade färgdrag på Kh 8h x. Sen losade jag en feet 3-vägs pott med KJ vs AQ och 88. Killen med AQ hittade syn 2 st Allins. Så var jag short på 8 big och pusha med A2s. Syn av AJ och jag missade trots att jag floppade färgdraget.

Nere på klubben idag var EPT-satelit så jag drog för att deala till cashgamet efteråt men det blev inge CG-lir så inge cash till mig... Spelade dock 3 st 100kr SnGs som jag kom 1, 2, sist i. Det gav en vinst 100kr.

Kom nyss hem och ska väl sova snart om jag kan. Börjar 8.45 imorgon och slutar 14. Ska in till stan sen med Dan och shoppa lite är det tänkt.

Det var min dag det. Hoppas ni hade en lika bra xD :)

måndag 18 augusti 2008

Svett Voice 08

I lördagskväll var jag och Katta i Kungsträdgården i Stockholm på Sveriges största gratis konsert, Voice 08. Vi kom dit halv 7 och började pressa in oss bland folkmassorna. Klockan 18.40 var vi på plats inväntade artisterna. Fler och fler kom och många tryckte på bakifrån där vi stod typ i mitten. Man kände sig verkligen som en packad sill där man stod.

Många småflickor längst fram fick lyftas bort av ordningsvakter så det var en väldigt press ett tag. Efter att Petter och Million stylez spelat lugnade publiken ner sig och man slapp trycka tillbaka och säga till alla att ta det lugnt. Redan vi det här laget var jag svettig efter att tryckande och muckande med folk^^

Andra artister som spelade var Mange Schmidt, Ironik, Crossfire, Colby O'donis, Adam Tensast, Brick & Lace och sist och störst, Flo Rida :)

Mina favoriter var Mange, Colby och såklart Flo. Mange var riktigt grym live faktiskt. Colby fångade alla tjejer hjärtan och så även mitt ;) Flo Rida var den alla hade väntat på så när han spelade blev det mest drag. Låten Low var mäktigate då alla 40-50 000 i publiken sjöng med :)

Under kvällen träffade vi på del roligt folk på grund av min översocialitet. Coolt ord va? xD Haha. I alla fall lärde vi känna en svart kille vid namn Marvin. Jag började snacka med han i början när vi försökte stoppa de omogna skitungar från att trycka på bakifrån eller folk när de gick bakåt fast det egentligen inte gick... Först tryckte de sig fram för att se sin favorit sen när de hade gjort det ville det dra därifrån. Det gick inte direkt -.- Men han var faktiskt riktigt schysst. Fick hans msn och han är från Kongo :)

Sen när Brick och Lace spelade Love is Wicked började jag också snacka med två killar som efter ett tag visade sig gå i Kattas klass! Världen är bra liten den^^

Igår kom jag hem från stockholm och de 9 dagarna med Älsklingen var över eftersom jag började skolan idag.. kl 13 var upprop. Det var kul att träffa klassen igen och efter att vi fått våra scheman drog vi. Jag fick ett okej schema. Sugit med många håltimmar men en del sköna dagar så :)

Igår när jag kom hem tänkte jag lira nätpoker eftersom jag nu får göra det. Men det blev cashgame hos Lundis istället. Jag plussade drygt 100 efter att jag bland annat synat ner Rasmus två ggr med AK-högt! Både gångerna hade han JT för "sämre ingenting" än jag :M

Ikväll blir det nog mer lir hos Lundis eller så blir det nätpoker. Bye!

Flo Rida - Low

lördag 16 augusti 2008

Dagens video

Riktigt skön låt från deras senaste skivan. Ser verkligen fram emot att se dom live i December :)
Bullet For My Valentine - Hearts Burst Into Fire

torsdag 14 augusti 2008

Arkiv X och getingstucken

Igår tog jag och Katta bussen in till stan kl 8. Vi hämtade ut biljetterna till bion och sedan gick vi och käkade. Eftersom allt utom Subway och Donken var stängt så blev det Donken. Och där mötte jag först Julia i min klass som jag snackade med en stund. Sen i kassan stod Frida, en tjej som gick i parallellklassen i högstadiet men antingen så såg hon inte att det var jag eller så ignorerade hon mig. Undrar vilket. Inte för att vi var bästisar direkt men inte hatar hon mig? :p

Anyway, kl 21 började filmen och det var, som ni kanske förstod av rubriken Arkiv X "I want to belive" som vi såg. Den kändes inte som om man såg en Arkiv X-film men det var helt okej ändå. Dock så var Katta, som verkligen gillat serien besviken på den här filmen.

Efter filmen hämtade brorsan upp och körde hem oss. Väl hemma gick vi ut och la oss på baksidan och kollade på stjärnfallen och sjöng lejonkungen sånger^^ Haha sen gick vi in och la oss.

Men mitt i natten, tror klockan var 4 vaknade jag av att det stack till på mitt lår. Jag flög upp och slog till på det stället och getingen dog på en gång. Men jag fick en rejält märke och det sved som bara den. Jag mosade på Aloe Vera i flera lager och tillslut somnade vi om. Katta vaknade också så klart när jag gick upp. När vi vaknade för en stund sen gjorde sticket inte längre ont. Faktum är att jag knappt ser det längre. Det har fastnade en massa ludder i Aloe Veran xD Haha. Aja, det viktiga är att det inte gör ont längre.

Idag åker jag och Katta hem till henne i Sthlm. Vi ska bland annat vara med på Voice 08 på lördag. På söndag kommer mina päron och kör hem mig. Hörs då!

Peace :)

System of a Down - Sugar

onsdag 13 augusti 2008

18 :)

Igår var dagen med stort D kommen. Jag fyllde 18 år!

Jag hade en kanonbra födelsedag och den började redan på morgonen kl 10 när jag blev väckt med frukost på sängen av familjen (ikl. Katta). Toast, juice och godis fick jag och det var trevligt. Det är lite av en tradition hos oss att den som fyller år får frukost på sängen :)

Sedan kl 13 åt vi mat. Jag hade önskat att få hasselbakspotatis, schnitzel och bearnésås så det åt vi och det var mycket gott. Nog en av mina favoriträtter faktiskt :M

Kl 15 åkte Linus till jobbet men kom då gjorde istället Simon, Sofia, Tomas och Erika. Då fick jag pengar, 4GB minneskort till nallen och en speciell kortlek från älsklingen. Alla klädda kort var det bilder på. De föreställde antingen mig, henne eller både hon och jag. Det var en jättefin present. Typ som en bilderbok "pre-18" mellan oss :)

Sen på kvällen spelade vi en dampig omgång Rummy med familjen. Det gick skit och jag kom näst sist. Sen åkte alla iväg och kvar blev bara jag och Katta. Vi kollade på American Pie, Band camp och mös sen hela kvällen lång. En lyckad födelsedag med andra ord <3

Idag vet jag inte vad som händer. Kanske åker vi in och kollar Arkiv X i stan. Någon med bil som vill med? Eller någon annan? :)

Pusshej!

Crossfire - Lady

måndag 11 augusti 2008

Dagen före myndigheten

Imorgon fyller jag 18 år! Då blir jag myndig och får göra vad jag vill! Eller? Vad innebär egentligen att vara myndig? Vad får jag göra imorgon som jag inte får göra idag?

Myndig var man förr i tiden i Sverige när man var 15 om man var man alltså. Grundbetydelsen "myndig" är ett juridiskt begrepp som innebär att en person har rätt att ensam ingå ekonomiska avtal och rösta i politiska val. Det betyder alltså inte att man har rätt till äktenskap som jag trodde också ingick. Förr i tiden kunde kvinnor giftas bort vid 13 års ålder men inte bli myndiga förrns vid 21 års ålder. Men för att kunna rösta krävdes också att man betalade skatt och inte levde på fattigvård (typ socialbidrag). Man ansåg att den som inte skattade inte hade någon rätt eller uppfattning om vad skatterna skulle gå till. Så var synen förr. Tur att vi lever i ett mer rättvist samhälle nu. Sedan 1974 har det varit samma ålder för myndigeten i Sverige för både killar och tjejer.

Men tillbaka till nutiden. Det jag får göra imorgon då jag fyllt 18 år är alltså att:
  • Köpa alkoholhaltiga drycker... Dock inte på systembolaget...
  • Rösta i valet om 2 år...
  • Skaffa körkort! När jag nu kommer att göra det...
  • Ingå äktenskap. Inget heller man gör direkt på 18-års dagen va?
  • Köpa tobak. Kommer att börja göra det varje dag i fortsättningen...
  • Medverka i erotiska filmer? Hmm...
  • Donera blod... Någon?
  • Skaffa VISA kort. Det kommer jag att göra.
  • Spela poker. Det kommer jag att göra :)

Så mycket fördelar med att fylla 18? Egentligen inte för mig. Förutom de två sista punkterna då. Nackdelen är väl att det är dyrare inträde på nöjesparker och så. Men men. Jag ser i alla fall fram emot morgondagen :))

Idag ska jag till den hemska tandläkaren. Sen ikväll pyser nog jag och älsklingen över till Syrran och spelar lite rummy. Adios!

Three doors down - Kryptonite

fredag 8 augusti 2008

Olympiska spelen

Idag började då OS i Peking på allvar med invigningen 8 minuter över 8, den 8:e den augusti 2008. Detta då Peking-tid så invigningen gick idag kl 14.08 i Sverige. Av politiska skäl struntade jag i den. Och av personliga skäl kommer jag nog hoppa över mer av OS än jag brukar göra.

Älsklingen kommer nämligen idag! Så blir nog inte så mycket OS-tittande för mig del. Men jag kommer att ha det trevligt ändå :)

Peace

Casting Crowns - Voice of Truth

torsdag 7 augusti 2008

Tjuvstart

Imorgon startar OS i Peking på riktigt men igår och idag har de båda fotbollsturneringarna startat. De svenska damerna började direkt med en snöplig förlust mot värdnationen Kina.. Idag var det herrarnas tur men där är som bekant inte Sverige med. Men dock så är Brasilien det och Argentina som båda två vann sina öppningsmatcher i förmiddas. Stjärnorna i lagen Ronaldinho och speciellt Messi var stora orsaker till vinsterna.

Det kan bli en intressant OS-turnering det här med Brasilien, Argentina, Italien och Holland som favoriter. Alla dessa ställer upp med riktigt bra lag. Lagen i OS är egentligen U-23 trupper men varje lag får ha med 3 st överårig spelare och jag tror alla lag utnyttjar det fullt ut.

Ikväll blir det Hallsta för mig. Ska äta nu. Är hungrig. Bye.

Bullet for my Valentine - Scream Aim Fire

tisdag 5 augusti 2008

Konserter!

Nu har jag bokat biljetter till i alla fall två spelningar i höst. Dessa ska jag gå på:

Takida & Backyard Babies 29/8 - Västerås

Bullet for my Valentine 3/12 - Stockholm

Det lär bli askul det här! :)

måndag 4 augusti 2008

Sicket väder

Idag har ingen som helst lust att lämna huset då det blåser och regnar nå förfäligt. Blir istället att ha en mysig hemmakväll framför dator eller Tvn :) I helgen hände faktiskt en hel del kul saker.

I fredags var jag på Haga för första gången på 3 veckor. Det var kul att träffa folket igen och lira lite boll så klart :) Tyckte dock alla åkte hem lite för tidigt..^^

I lördags åt jag tacos med familjen på eftermiddagen innan jag drog iväg och lirade en 50 rebuy turre hos Lundis. Jag åkte näst först då två badbeat förstörde allt. Först AA vs QQ (allin preflop) och sen Ax vs JT på bordet A 2 2 J.. J! Jag tiltsynade wille riverbet.. Efter att Lundis vunnit alltihop med megaröta gick vi och åt på Kina. Vi åt 3 rätters med efterrätt och det var väldigt gott. Duktig personal var det också (Berjan och Hero i min klass) :)

Sen bidde det mer poker hos Lundis och då cashgame. Jag backade ytterligare en femtiolapp då jag gamblade stort med J9s på bordet Ks x Ts. Nog för att jag var favorit att vinna potten (53/47) mot Bullens mellanpar. Jag spelade en stund till innan jag åkte till Tomas och Sofia och vaktade Erika under tiden föräldrarna på var Qwarn festivalen (stavas det så?). Fick sedan 100kr för besväret då Syrran kom hem kl 2.

Igår var det söndag och sista deltävlingen på sommarserien på HPK. Jag spelade inte utan railade Rasmus som lyckades ta sig till finalbordet men väl där förlorade han ett coinflip med AQ vs JJ och han blev short och åkte ut som 8:a med 5 st priser tror jag. Rasmus drog hem efter turneringen men jag stannade kvar och lekte dealer på deras cashgame bord och tjänade in lite para ;)

Idag gick jag upp kl 2 och gjorde mat åt pappa och sen dess har jag bara kollat PAD Hu challenge som Mr Hellmuth vann i en förkrossande stil. Grymt hårt han ägde de andra :)

Maschala!

Fall Out Boy - Get Busy Living Or Get Busy Dying

fredag 1 augusti 2008

Augusti

Så var det helt plötsligt augusti och både juni och juli har gått. Om bara ett par veckor är sommaren slut då jag återgår till skolan för en sista termin på Kantzowska gymnasiet i Hallstahammar. Shit vad tiden går fort.. Snart har jag gått i skolan i 12 av mina 18 livsår men vad händer sen? Vad ska man göra då man tagit studenten liksom?

Plugga vidare till något man inte vet om man vill bli?
Ta vilket slitjobb som helst så man får känna på arbetslivet?
Ta ett sabbatsår och fundera över ovanstående frågor?
Något annat man skulle kunna göra?

You tell me.

Anyway, i onsdags var det skoj att träffa Filip igen. Vi såg på "Goal-The impossible dream" en helt OK fotbollsfilm och sen "The Dark knight", en fett kul komedi med martin Lawrence som huvudskådis :)

Igår var en allmänt tråkig dag. På kvällen lekte jag iofs dealer på HPK :p Nu ska jag dra iväg till Haga och träffa en massa roliga folk. Bye! :)

Lok & Hardcore Superstar - Staden Göteborg