lördag 31 januari 2009

Åre vecka 9!

Så var det bestämt. Jag har nu bokat upp hela sportlovet med en vecka i Åre! Kommer åka dit med ett par från min kyrka plus en massa okända typer från olika kyrkor i Västerås och det kommer nog bli jättekul. Bara jag hittar någon snowboard-polare bland alla skidåkare^^

Längtar! :)

Igår var det en händelserik och rolig kväll med början i Sura hos Peggy. De flesta drack en hel del men jag höll mig nästan helt nykter. Jag tycker allmänt att sprit smakar skit och sen vill jag inte tappa kontrollen och dessutom kan jag ha roligt utan alkohol :)

Efter den smått kaotiska förfesten där med karaoke, öl-lekar, spyor och borttappade skor och mobiler så fyllde vi 512:an och åkte in till stan. Väl där gick det snabbt och komma in på Silk eftersom vi hade förbokade biljetter. Var inne lite efter 10 och dansade en hel del innan lokalen fullkomligt fylldes med folk runt midnatt då Dr Bombay började spela. Men tyvärr var han var sämre än väntat och dessutom tror jag han körde med singback men lite kul med nostaligin var det i alla fall.

Efter det var det lite segt och folk skadade sig och några åkte hem och eftersom det inte gick och dansa pga folkmassorna så drog jag mig långsamt till blackjack bordet och stod där följde spelet ett tag innan jag valde att skotta 70kr på skiten. Och som väntat var pengarna slut på mindre än en kvart :p

Lite före 2 stack vi och käka lite på donken innan vi tog nattbussen hem. Filips pappa hämtade oss i Hallsta och strax efter 3 klev jag innanför dörren här hemma och gick raka vägen till sängen och somnade gott på direkten.

Idag har jag damsugit och snart kommer Dan hem och då vankas det poker. Byebye :)

Dr Bombay - Rice and Curry

fredag 30 januari 2009

Dr Bombay

Så var det äntligen helg och ska jag in till stan med typ 10 tjejer från min klass + Filip. Tänkte det är dags för mig nu efter 5 månader som myndig att göra mitt första krogbesök, dessutom är ju Dr Bombay på världsturné och kommer till ett utsålt Silk ikväll och det går ju inte att missa! Lär bli en rolig och nostalgisk kväll :)

Ha en bra fredag!

Tom Petty - Free Falling

onsdag 28 januari 2009

Dagens Video

Idag är jag jättetrött så orkar inte skriva så mycket. Men kan i alla fall säga att religionsprovet gick ganska bra.

Idag letade jag fram några P.O.D. skivor när jag skulle diska så därför känner jag mig tvungen att dela med mig. Här är låten som de slog igenom med 2001, Alive.

Inte lyssnat mycket alls på P.O.D. de senaste 3-4 åren men kanske borde kolla upp om deras två senaste är plattor är något och ha :)

måndag 26 januari 2009

Måndag

Efter en lång skoldag följd av lite innebandy sitter jag nu hos Tomas och grindar tillsammans med honom. Eller grindar och grindar, flummar mest :p Har bara lirat en MTT och en SnG och bustat i båda. Tomas har gått bättre och ligger plus efter typ 15 SnGs.

I helgen var Katta här och mös med mig i fredags och lördags. Sen var hon tvungen att åka hem tidigt igår, vilket gjorde att jag kunde spela en del poker. Först GP2 där jag avancerade i ett par placeringar jämfört med min nolla i förra helgen då jag åkte ut efter en hjältesyn mot ett floppat set. Sen dealade jag ett par timmar innan jag följde finalbordet där Rasse åkte ut som 4:a och Gunnar vann, GG.

Efter det dela jag och Razz på en kebabpizza innan vi körde en 100 freeze uppe hos Lundis. Jag vann den efter stabilt lir och lite klonks. Annars var turren riktigt rolig, semiseriös och det var garv i nästan varje hand. Bättre poker än så finns inte. Tack grabbar, ser fram emot nästa helg :)

Imorgon är det kortdag och sen blir det plugg då jag har ett Islam-prov som väntar på onsdag som jag inte alls kan. Dessutom är det ju Maria som ska göra provet och då vet man ju aldrig vad som väntar en... Godnatt!

Kalle Baah - Vill hem

onsdag 21 januari 2009

Inställt pga frakt-problem

Jag älskar Kolbäck. För det är där jag växt upp, gått hela grundskolan, lärt mig simma i plaskolek, åkt pulka i vallmobacken, skridskor vid rinken, brottats i Herrevad och spelat fotboll på IP och yllesta mm. Men idag insåg jag hur B-ish allting verkligen är. Jag och Filip hade åkt ner till Linneatorgets biograf för att se Twilight, men när vi kom till dörren så stod det "Twilight, inställt på grund av frakt-problem" haha lol^^

Men men. Inte värt att gråta av spilld sädesvätska så vi drog hem till mig och såg andra halvleken i handbollen där Sverige vann enkelt mot Kuwait. Efter det letade vi fram en massa klassiska VHS-kassetter bland andra Nyckeln till frihet, Harrison Ford är jagad och Rovdjuret (Arnolds första riktiga film från 87 xD). Tillslut drog vi lott och det fick bli kriminalthrillern I samlarens spår från 1999 med Denzel Washington i huvudrollen. Jag såg den senast i åttan och då tyckte jag den var hemsk men ändå bra. Nu var den inte lika hemskt men fortfarande bra. Tror Filip också tyckte den var bra.

Han åkte nyss och nu sitter jag och funderar över om jag orkar göra något plugg som vi har till på torsdag eller om jag ska skjuta upp allting till imorgon. But I'll guess we all know how this gonna end. Haha godnatt :)

tisdag 20 januari 2009

Kul spel

Idag hittade jag ett kul och sjukt fult spel på nätet. För den som har tråkigt, enjoy Oranguwang!

Annars idag händer det inte mycket. Slutade 12 men kom inte ifrån skolan förrns halv 3. Hade tänkte plugga lite idag men vi får se hur det blir med det.

Igår efter innebandyn så åkte jag på ett bad beat. När jag skulle hem så gick moppenyckeln av... Bara och ringa pappa efter reserven och sen for jag hem och åt och kollade på Tv. Såg först det dramatiska slutet på handbollen innan jag började zappa mellan 3 olika program. Idrottsgalan på svt, romantiska komedin Smekmånaden på 4:an och sen Two ½ men på 6:an xD

Hann inte så mycket mer den kvällen :p Förresten var 9200 pers med i 100k:n som jag spelade... Med 1500 pers kvar var jag väldigt trött och pullade mig bara ITM (1080) och gick sen och la mig lite efter 03 efter att ha åkt ut på 766:e plats. Jag fick i alla fall 46$ för den platsen och det känns okej, hade ju ändå kvalat in för 2$ :p Fast första priset på 30k$ som det tillslut blev hade i och för sig suttit ganska så fint ;)

Nu ska jag snart snacka med Älsklingen. Hejdå på er!

söndag 18 januari 2009

Bio + biljard + nollan

Igår var jag med Filip, Mathias, Rosalie och Kung Fu Dan inne i stan och såg på den nya Brad Pitt filmen, Benjamin Buttons otroliga liv, ett 3-timmars långt drama. Den var lite seg men ändå bra. Fast jag vill inte se om den xD

Efter bion drog vi hem till Rosalie i Hallsta och spelade biljard. Det gick ganska knackigt för alla (ink. mig) men det var ändå kul. Efter ett par timmar var vi dock trötta och Rosalie körde ut oss, så då återstod bara att köra hem Mathias till världens ände, Ramnäs och på vägen dit släppa av Dan i Sura. Hela bilresan dit bestod i stort sett av Ramnäs-skämt. Dem blir aldrig tråkiga! En mycket lyckad kväll var det :)

Sen vaknade jag idag vid 10 men vände på mig och sov vidare till halv 1. Efter två portioner gröt stack jag iväg till Hallsta för att spela GP-premiären men det blev ingen lång historia. Köpte in enkelt inköp och fick i andra handen AJ i mittenpostion och höjde upp till 150 och mördarn synade. Flopp J 5 4 och han checkhöjde mig till 1700 efter mitt 500-bet och synade. Kändes som om han hade en sämre knekt. Turn 8 och vi hamnar Allin och han visar J4 off och det blankar...

Rebuy, Blomster limpar UTG och jag får AA på small blind och höjer till 300. Tre glada syner får jag och floppen kommer Q J 4 med två ruter och funderar på checkraise Allin eller bet. Satsar tillslut 1000 och pappa fisk på bb synar innan Blomster ställer Allin. Jag pallar inte vika för 2700 bakom och får se hans set i 4:or skicka mig ur turneringen som förste man.

GP-serien 2009 började alltså med en nolla, en kortlek rikare (tröstpris) och stor optimism inför kommande turneringar. Nu kan det ju bara gå bättre!

Om några minuter börjar 100k Double Duece på ftp. 7000 pers reggade nu med ett första pris på 23k. Time to klonk, wish me luck! :)

fredag 16 januari 2009

Oskuldskåt?

Igår läste jag en artikeln som chockade mig på många vis. Den handlade om en amerikansk tjej (såklart) som hade kommit på den otroligt smarta idén att sälja sin oskuld på aktion. Hon la ut bilder på sig själv på en hemsida och budgivningen började.

Hennes namn är Natalie Dylan, hon är 22 år gammal och bilden nedan, är tagen från hennes egen webbsite.


Det sjukaste i den här historien är inte att hon säljer något så fint som sin egen oskulden och gör sig protestuerad, utan det är att hon fick ett bud på hela 3.8 miljoner dollar! Hur sjukt är inte det? Vad är det för stenrik, pervers idiot som är så besatt av oskulder att han kan lägga ut så mycket pengar på ett enda "tagande"? Vad är det som är så speciellt med att ta någons oskuld överhuvudtaget? Varför vilja ha sex med någon som troligen inte är så bra på det heller...

Fast han var såklart inte den enda som bjöd på henne. Hon hade fått flera andra bud över 1 miljon dollar så för henne återståd nu bara att välja bud, kille att tillbringa en natt tillsammans med. Jo, trots att det var en aktion får hon nu av någon anledning välja mellan killarna, och hon har sagt att han ska vara "intellegent" och trevligt. Hon har också sagt att drömmannen att förlora oskulden till vore den nyvalde presidenten, Baracka Obama. Men han har som tur är inte lagt något på bud på henne (än) :p

By the way, omvandlat i vår valuta med dagens kurs är det över 30 miljoner kronor hon får, om hon tar det högsta budet... Läskigt mycket pengar för en enda natt av horeri. Är det värt det?

Allt du behöver göra är att ha random sex med en uppenbarligen störd person, för en natt och du blir så rik du slipper jobba resten av ditt liv. Samtidigt som du blir dömd för livet som en hora. "Tjejen som sålde sin oskuld" Hade du gjort det??? Artikeln jag läste här

Idag är det annars fredag och helg! Blir först tacos med familjen och sen pingst. Trevlig helg :)

torsdag 15 januari 2009

Reading

Jag har aldrig riktigt tyckt om att läsa, i alla fall inte skönlitterära böcker. Bloggar läsar jag ju ibland uppåt 50 st om dan, tidningen skummar man ju igenom och allt som handlar om sport och poker missar jag inte. Sen kan även ämnen som psykologi och religion vara intressanta att läsa om.

Men romaner, noveller och andra berättande texter finner jag oftast väldigt intetsägande. Jag fastnar helt enkelt inte för sådana böcker. Men jag får väl "fortsätta" att leta efter denna rätta boken för mig... De enda böcker jag verkligen längtat efter att få läsa vidare i är hittils Play Poker Like The Pros av Phill Hellmuth och den andra boken i Harrington- serien, No limit Hold'em slutspel.

Men som ni vet går jag ju fortfarande i skolan och då och då tvingas man plöja igenom skönlitterära böcker, även fast man tycker det är tråkigt. Det har hänt mig nu igen och innan v5 ska jag bli klar med en tjock engelskabok, en tjejbok om hur en flicka flyttar till en ny stad och träffar en kille där som hon tycker om men det blir komplikationer eftersom han egentligen är en vampyr. Twilight heter den och filmen har nyligen gått på bio så ska se nu i helgen eller möjligen på onsdag då den går här på Kolbäcks stoora biograf :p

Hittils har jag kommit 35 sidor in i boken och ska helst läsa 70 till, innan morgondagen för då ska vi diskutera en massa om den på lektionen i mindre grupper... Men den verkar faktiskt inte vara jättetråkigt, så klarar nog nästan det till imorgon. Jag önskar nästan att jag tyckte den var lika bra som Rosalie tycker. Hon såg först filmen och pratade om den 24/7 och sen läste hon boken över en helg och det blev ännu värre^^

På svenskan har vi också fått en bok att läsa, Den Allvarsamma Leken. En roman skriven av Hjalmar Söderberg 1912! Kom igen liksom ... Ytterligare ett kärleksdrama och i denna har jag kommit hela 110 sidor *stolt*

Nu ska jag läsa twilight tills jag somnar. Å nämnde jag att jag försov mig till efter 11 idag? På min enda dag med sovmorgon till 9? I'm just too good! Fast det var i och för sig rätt skönt att hoppa över Geografilektionen ;)

Kylie Minogue & Nick Cave - Where The Wild Roses Grow

onsdag 14 januari 2009

Dagens Video

They call me The Wild Rose
But my name was Elisa Day
Why they call me it I do not know
For my name was Elisa Day

From the first day I saw her I knew she was the one
As she stared in my eyes and smiled
For her lips were the colour of the roses
They grew down the river, all bloody and wild

When he knocked on my door and entered the room
My trembling subsided in his sure embrace
He would be my first man, and with a careful hand
He wiped the tears that ran down my face

They call me The Wild Rose
But my name was Elisa Day
Why they call me it I do not know
For my name was Elisa Day

On the second day I brought her a flower
She was more beautiful than any woman I'd seen
I said, 'Do you know where the wild roses grow
So sweet and scarlet and free?'

On the second day he came with a single rose
Said: 'Will you give me your loss and your sorrow?'
I nodded my head, as I layed on the bed
He said, 'If I show you the roses will you follow?'

On the third day he took me to the river
He showed me the roses and we kissed
And the last thing I heard was a muttered word
As he stood smiling above me with a rock in his fist

On the last day I took her where the wild roses grow
And she lay on the bank, the wind light as a thief
As I kissed her goodbye, I said, 'All beauty must die'
And lent down and planted a rose between her teeth

tisdag 13 januari 2009

Kan bli en kul helg

Igår vann jag en 26$ (biljett till valfri turnering med det inköpet) på ftp. Idag kvalade jag in till 100k Double Duece (22$) på söndag kväll via en 50 cent rebuy turre där topp 9, av 151 spelare fick var sin plats till turneringen.

Men jag var illa ute ett tag och låg sist med 18 spelare kvar men jag snodde en del blinds och hittade en uppdubbling med KQs vs A2 och sen efter många dryga hand för hand händer (ITM var nämligen 12 pers...) hade jag en plats och slutade väl som 6:a eller något.

Skönaste handen idag var annars när jag floppa set med 99 och fick in degen mot KK och A3s på floppen A 9s 4s och min hand stod! KK spelade förövrigt handen riktigt dåligt då han dubblade preflop och kunde sen inte vika sitt monster efter att två gått Allin efter hans pottbet. Och nej, han var inte comittad ;)

Parallellt med satelliten spelade jag också en mindre MTT. Åkte som 74:a av drygt 200 pers med AKbig blind. Två limpar in för 120 och jag höjer till 720 med 2k bakom. Storstackad fisk synar och floppen ger mig 2 overs med gutshot, J T x. Jag degar och får syn och ser då att fisken har JT för floppat topp-tvåpar :p

Så i helgen blir det nog mycket poker. Ett par nätturneringar och sen är det ju också GP-premiär på söndag på klubben. Känner att det kommer en klonk i helgen. Det vore skönt med en riktigt bra start på 2009 och en boost i bankrullen :)

Speciellt på nätet vore det bra, där min rulle är minimal pga att jag har som mål att aldrig spela nätpoker för pengar ur egen ficka, endast det jag vunnit ihop. Och än är jag inte gul :p

Nu borde jag nog läsa men det är tråkigt så blir nog tvn istället. C ya!

Weird Al Yankovich - What if God smoked Cannabis

måndag 12 januari 2009

Innebandy

Idag rörde jag på mig ordentligt för första gången på nästa ett helt år! Har verkligen legat på latsidan med träningen sen jag slutade med fotbollen i våras, med undantag från några sympati-joggningsrundor med Katta, men idag bestämde jag mig för att så smått köra igång igen när jag hängde med Lundis ner och spelade innebandy efter skolan i Kantzowska. Det var ett trevligt gäng och jag kände igen de flesta då det var mest lärare, elever och ex elever.

Vi körde en timme och det var riktigt kul! I alla fall första halvtimmen då orken fortfarande fanns i kroppen... Sen körde jag endast på vilja och det gick okej, även om jag några gånger fick lägga mig på sidan och andas ut xD

Jag och Lundis hade ett bra samarbete på banan och jag ser redan fram emot nästa måndag :)

Något jag däremot inte ser fram emot är morgondagens förmodade träningsverk i lår och rygg^^
Just nu är jag fysiskt utmattad och ska lägga mig och se två avsnitt 2 ½ men. Sen blir det nog tidigt i säng ikväll.

Real Big Fish - Sellout

söndag 11 januari 2009

Otrolig match!

Topp och bottenmötet i La Liga blev allt annat än en enkel promenadseger för Barcelona borta mot Osasuna. Efter en överlägsen första halvlek tryckte Etoo in 1-0 i 45:e minuten. Osasuna kom sen ut i andra som ett nytt lag samtidigt som Barca verkade nöjda med sin ledning och tog mer eller mindre över matchen och med det kom också målen. Flañõ lobbnickade in kvitteringen i 62:e minutren och sedan stötte Pandini in ledningsmålet för hemmalaget 10 min senare och Barcelona var rejält skakat.

Men de tog sig samma och man såg nästan hur förbannade de var på sig själva över att inte ha ledningen i matchen och satte sedan in en högre växel och full fart framåt. I 79:e minuten gav det utdelningen då Xavi fixade kvitteringen fint framspelad av Dani Alves. 5 minuter senare räddade Lionel Messi 3-poängaren när han drev in från kanten och drog på en hård vänstervrist precis utanför straffområdet helt otagbart för Osasunas målvakt och 8:e raka borta segern var bergad och nytt ligarekord satt :)

Skjuter upp liret till imorgon, känner inget sug just nu. Godnatt.

Skön helg

Den här helgen har jag till ca 90% spenderat i antingen en säng eller soffa hemma hos min Älskling utanför Sthlm. Okej, jag överdrev lite kanske men väldigt mycket mys och slappande har vi haft i alla fall och det har varit jätteskönt!

Vi såg en riktigt bra film i fredags, A Beutiful Mind, som hon fick i 18-års present i tisdags. Med Russel Crowe i huvudrollen har den bland annat vunnit 4 oscars. Imdb

Nu tänkte jag avsluta helgen med Barcelona vs Osasuna och sen några SnGs. Hoppas ni också haft en bra helg :)

Good Charlotte - Footloose

torsdag 8 januari 2009

Goder morgon

Klockan är halv 8 och jag ska ganska snart iväg till skolan. Jag har återigen varit vaken hela natten (snabbaste sättet för mig att vända tillbaka dygnet) så jag ser fram emot en riktigt flummig första dag i skolan. Bara det inte blir så att jag råkar mobba någon stackars Mathias hela dan igen... för att knackar med 28, sämst hand i stoppa bussen mot mig och Filip xD hahaha :)

Igår vaknade jag 12 efter 5 timmars sömn (som sagt, jag har haft så bra dygnsrytm under lovet) och vid 3 var jag hos Dan och vi tog bussen in till stan. Vi båda gulade oss ganska hårt med inköp av mobil, present till Katta och vinterjacka. Yihoo^^

Väl i Hallsta igen såg vi på American Gangster. Blir förundrad varje gång jag ser den. Hur sjutton kunde snubben lämna in 1 miljon dollar i omärkta sedlar som ändå gick till andra poliser som han hatade... Aja, efter den blev det käk och nätpoker. Jag lirade först en SnG där jag åkte ut tidigt med QQ vs 77 Allin preflop. Sen tog Dan över spelet och även han hade otur och missade pengarna i 3 SnGs.

Efter det körde vi Kinapoker och det var kul. Särskilt när båda får fyrtal, (jag vinner med QQQQ vs 6666) båda får K-hög färg med tia som kicker (jag losade med min 7:a mot hans 9:a..) :p hehe

Igår natt spelade jag också lite nätpoker, gjorde min debut på full tilt poker. Blev 3 SnGs. 2 st 9-manna och 1st 27-manna. I den första åkte jag tidigt med KK vs A8 Allin preflop. Den andra kom jag ITM men blev där coolad med KK vs AA. Jag vädjade för en kung men vad gjorde det då floppen kom A 6 6. Jag turnade dock mitt set men inget 4-tal på rivern :p

I 27-manna såg det länge bra ut och jag var chiptvåa på bubblan. Men efter en sjuk dubbla ställde jag med AQ med 5 kvar och fick syn av AK. Lite sick med tanke på att alla utom en hade mindre än 10BB.

Nu måste jag borsta tänderna och lubba till bussen! Herrå!

tisdag 6 januari 2009

Tråkig VM-final

Igår efter lite tiltpoker hos Lundis där jag åkte på en 2-outare mot Rasse så började så, strax efter halv 2, JVM-finalen mellan Sverige och Kanada. Men det blev en tråkig match som tillslut slutade 5-1 till Kanada. Kanada var det bättre laget och gjorde sin bästa insats i turneringen på precis rätt dag och förtjänade vinsten på de flesta sätt men det är först och främst inte sveriges dåliga spel jag tänker på i efterhand.

Utan det är istället hur dåligt sportmanship kanadickerna hade genom att hela tiden köra fult spel och inte mindre än 4 gånger(!) köra över våra älskade målvakt, Brynäskeepern Jacob Markström. Men det beteende hade väl varit mer okej om domarna hade skött sitt jobb. Men det gjorde dem sannerligen inte... Vid påkörning nr1 borde det var varit matchstraff. Vad händer? Killen klarar sig förutom att han får pyttelite stryk av Victor Hedman. Någon minut senare har samma spelare 2-0 till Kanada.. tilt!

Vid påkörning nr2 var det inte så allvarligt så hade räckt med 2 min utvisning där och så blev det också för honom. Men under tiden då det är avvaktande utvisning kör en till idiot på Markström som är påväg mot båset och det är ett solklart matchstraff! Men killen klarar sig med 2 min utv. och sen på något underligt sätt hittar domarna en svensk utvisning med, så det kvittas och Sverige får endast spela 5 mot 4... Senare borde vi också fått ett 5 mot 3 men blev 5-4 där med.

Men Sverige sög i power och boxplay och lyckades inte göra något mål där och släppte in 3, tror det var 3 mål. Vi var för dåliga helt enkelt... Men samtidigt är det inte lätt och vinna mot Kanada när allting är på deras villkor. En enda lång uppförsbacke. Aja, vi tar äcklena nästa år eller i riktiga VM. Go Tre Kronor!

Idag fyller förövrigt min älskade flickvän 18 år! Grattis till dig min sköna. Önskar jag kunde fått vara hos dig och firat dig idag men man får inte alltid som man vill. Hoppas du haft en riktigt bra födelsedag i alla fall. Love you <3

Själv har jag bara varit hemma idag. Fixat ett pokerkonto med rakeback på Full Tilt Poker och kollat på guldrullen Forrest Gump och sen nyss såg jag när Barcelona hade lekstuga med Atl. Madrid i spanska cupen, trots 7 ordinare spelare på bänken. Messi gjorde 3 mål när de vann med 3-1 :)

Nu ska jag nog testa någon SnG på ftp och imorgon ska jag in till stan och kolla på present till älskling och kanske en vinterjacka. Så dags nu tycker jag :p haha byebye

Linkin Park - Pushing me away (reanimation)

söndag 4 januari 2009

I'm back

Efter många dagar utan bloggande, med undantag ett par välhälsningar är jag nu singel igen. Oj, mena så klart ensam :p Katta är hemma i Sthlm de sista dagarna resten av lovet, så vi båda har tid att träffa våra vänner lite också. För min del betyder det i stort sett en sak, poker^^

Jag har i alla fall haft en bra lov hittills. Trots minst 5 piller (3 pencillin för tån och 2 för magen) per dag sen julafton med både ont i halsen och hosta så har jag haft det riktigt trevlig. Vi hade en lugn jul hos familjen Edbom + mig med mycket mat, spel och annat kul. Bästa klapparna var en parfym, American Gangster och en bad anka xD Ankan var egentligen en radio och temperaturmätare som kunde vara i vattnet och den var jättesöt när den guppade i badkaret till musiken^^

I mellandagarna gick vi bland annat på cosmonova, naturhistoriska museet och shoppade lite. På cosmonova såg vi "Sea Monsters" där alla var tvungna att ha på sig speciella 3D-glasögon under filmen så det såg väldigt verkligt ut. Lite läskigt även när det kom någon havsdinosaurie med spetsig nos(?) precis mot en. Jag ryckte faktiskt till två ggr xD haha

Nyår firade vi hemma hos mig, i pingst i hallsta. Det var trevligt och skoj men tråkigt nog blev det ingen övernattning då det tydligen blivit ändrat. Vi som hade med oss grejer och allt...

Dagarna efter det (och någon före) nya året har vi hunnit haft en spel och pizza kväll med syrran, Tomas och Jens, gått på bio (yes man! :D), käkat på italiensk restaurang (:M) och shoppat lite mer. Sen så har vi suttit uppe och myst hela nätterna och sovit länge på dagarna. Med andra ord haft det underbart <3

Men sen hon lämnade mig igår kväll har jag hunnit med en del poker. Först crazy omaha cashgame i Västerås hos Pålman där jag gick lite plus (tilt att razz ville åka hem så tidigt). Sen efter hockeyn igår natt (sicken sjuk match btw!) railade jag Dan hemma hos honom när han lirade en 2$ 180-manna SnG som skulle ha varit en turbo men den var vanlig och tog 3.5h längre än väntat. Efter en fin rush precis efter bubblan tog Dan sig till finalbord men åkte där ut som 4:a efter en "kul" hand.

Han hade TT i small blind och limpade bara in då alla la sig till honom. Anledningen var att BB var överaggro och han gick såklart Allin som vi hoppats på. Syn och han vände upp 6-2 off suit! Pott för chiplead som över 85% favorit och vi jublar tills floppen kom 2 2 3, ridå... Klockan var 06.30 och Dan var 36$ rikare. He he godnatt.

Sen idag var det 200krs turre på klubben kl 2. Gick piss för alla oss och sämst för mig som åkte ut som 5:e man efter en överspelning av AA. Här kommer mitt (tomtens) försvarstal:

Jag höjer upp UTG till 525 med (100/200) och hela bordet synar. Floppen kommer K 8s 6s och de checkar till mig som också checkar. Pommes bakom bettar 1200. Fisk-mange bark går allin för 3700 och Ola sitter efter och säger syn. Woot? Vad kan de ha? Pommes bet efter alla checkat till honom är standard (för honom) och säger inte mycket. Manges Allin tror jag är färgdrag men sen är frågan, vad sjutton har Ola som flatsynar bet och raise med 4 gubbar i potten på ett ganska dragigt bord? Känns som set är det enda som slår mig och det borde inte Ola ha eftersom han bara flatsynade. Så vad gör jag? Jo, jag ställer och Ola har 66 för triss och Mange KJs för topp + flushdrag. Mange vinner sätter färgen på turn och bordet parar sig inte. Ola gjorde en riskabel syn och lurade mig totalt. Gratz GG.

Hade tänkt grinda en massa turrar ikväll men problem med utbetalning från partypoker (fick snacka med deras support ett bra tag. Mest för att jag reggade som 89:a och sa nu att jag var 90:a eftersom jag hade för mig att jag ändrat det :p Har skickat in bilder på mitt pass till dem nu :p) gör att jag nöjer mig med en enda. 5k garanti på stars som börjar kl 23.

Heddå :)