söndag 11 januari 2009

Otrolig match!

Topp och bottenmötet i La Liga blev allt annat än en enkel promenadseger för Barcelona borta mot Osasuna. Efter en överlägsen första halvlek tryckte Etoo in 1-0 i 45:e minuten. Osasuna kom sen ut i andra som ett nytt lag samtidigt som Barca verkade nöjda med sin ledning och tog mer eller mindre över matchen och med det kom också målen. Flañõ lobbnickade in kvitteringen i 62:e minutren och sedan stötte Pandini in ledningsmålet för hemmalaget 10 min senare och Barcelona var rejält skakat.

Men de tog sig samma och man såg nästan hur förbannade de var på sig själva över att inte ha ledningen i matchen och satte sedan in en högre växel och full fart framåt. I 79:e minuten gav det utdelningen då Xavi fixade kvitteringen fint framspelad av Dani Alves. 5 minuter senare räddade Lionel Messi 3-poängaren när han drev in från kanten och drog på en hård vänstervrist precis utanför straffområdet helt otagbart för Osasunas målvakt och 8:e raka borta segern var bergad och nytt ligarekord satt :)

Skjuter upp liret till imorgon, känner inget sug just nu. Godnatt.