onsdag 31 december 2008

Gott nytt år!

Tack för 2008 allihopa. Förhoppningsvis blir 2009 ännu bättre! :)

tisdag 23 december 2008

God jul!

Önskar jag er alla! Peace <3

måndag 22 december 2008

En pallplats är alltid något

Det blev tillslut en 3:e plats i min allra första GP-final på klubben. Trots utebliven vinst, är jag ändå ganska nöjd med resultatet och gratulerar istället Rasmus till 2:a och Tobbe till första platsen. GG & WP grabbar!

I början av finalbordet höll jag mig bland de stora stackarna vid bordet och lyckades slå ut 3 spelare men med 4 kvar förlorade jag en väldigt stor pott till Rasmus.

Blinds var 2/4k och jag satt i small blind och han i big. Han fällde en kommentar om han önskade en fold av mig men när jag hittade QsQd fanns det såklart inte en tanke på läggning. Jag valde att bara limpa in för att trappa honom och hoppades på höjning preflop men han checkade och floppen kom 9 6 2 - alla i spader.

Jag betade ut 5k (som jag gjort föregående varv) och han slog snabbt om till 15k. Eftersom jag hade överpar och spader dam så ställde jag honom Allin för ca 70k till. Han började snacka om att han hade en färdig färg men var osäker på om jag hade bättre färg... Jag satt och hoppades på fold men slutligen synade han och vände upp T3 i spader! Inga spader på varken turn eller river och jag var cripplad och nere på 20k.

Efter fold på både knappen och cutoff ökade mörkarna till 3/6k och jag var BB med J9 i hjärter. Jag bad Ramsus, UTG att inte höja men han sa att han var tvungen och gjorde 20k totalt. De andra foldade och jag tog synen då han började snacka om sitt lilla pocket. Och visst hade han det, 33 eller kanske 44. Minns inte... Träffade i alla fall en knekt dubblade upp.

Några händer senare åkte Sören ut på 4:e plats och jag började ställa var och varann hand och snodde mycket blinds. Tillslut, när jag ställde med K5s på knappen för 10 bb synade Rasmus mig med TT. Men jag hade tur och rivrade en kung och överlevde.

Men tyvärr tog äventyret slut när jag med cirka 100k i big blind och blinds 4/8k hade KJ. Tobbe, som var var fet chipleader limpade bara in i small och jag valde att checka trots ett bra pushläge. Resonerade att eftersom jag var i postion kunde jag spela ut honom efter floppen om jag missade. Och med träff hade jag fina dubblingschanser då han troligtvis inte sätter mig på en så bra hand som KJ. Dessutom ville jag inte höja, säg 15k till och tvingas folda mot hans limpraise med Ax...

Floppen kom i alla fall perfekt för mig (trodde jag) K 5 2 regnbåge. Han satsade 8k och jag synade bara. Turn typ 6 och han checkade, och för att likna ett floatplay betade jag vekt 12k. Han slog om mig Allin och jag synade och förlorade mot hans slowspelade AA. Som han förövrigt hade 4 ggr (!) på finalbordet...

Jag tycker att både Tobbe och jag spelade handen väldigt bra. Synd bara att han hade en vinnande handen :p

Vann gjorde han sedan efter att Rasmus gått Allin med KJ och han synade med A8 och floppade ett ess och det var avgjort.

Idag sov jag ut till 12 och sen har jag bara städat (dammat och dammsugit) mitt rum. Snart blir det dock mer poker. Ska ha en sista pokerkväll med gänget det här året :)

Adios!

José Feliciano - Feliz Navidad

lördag 20 december 2008

Inför finalbordet

Så var dag 1 av GP-finalen avklarad och det återstår 9 st spelare (44 startande) och både jag och Rasmus är kvar!

Med blinds 600/1200 och en stack på 113k ligger jag på 2:a plats efter Tobbe (proffs?) med 127k, men före Rasmus som är chiptrea på sina 78k. På 4:e plats ligger min nemesis, Rille med 55k som tyvärr, återigen har position på mig. Men det ska nog lösa sig.

Resterande spelare har mellan 20-30k. Topp 6 får pengar men jag siktar först och främst på 1:a priset: pokal, äran och drygt 9k :)

Kort resumé av dagens spel:
Började med 9k (plats 28 har jag för mig) som var 33k i lunchpausen efter en liten rush sista perioden innan paus. A4 överbeta allin pre med mot mina KK och sen vunnen coinflip med AK vs 77.

Därefter fick jag byta bord och spelade sen en tursam pott mot Ola. Han höjde till 2500 (400/800) och jag synade bara i andra position med JJ. Flopp K 9 8 och han betade 3100 och synade. Turn T och nu stekbetta han ut 7k och jag hade 22k totalt och jag valde att syna igen för jag satte honom inte på en kung (borde såklart ställt om då men iaf). River J (!) och han ställer mig och jag synar såklart och vinner mot hans QQ. Hade riktigt tur där men hade rätt om att han inte hade någon kung på handen i alla fall...

Sen med 10 kvar, på finalbordsbubblan hittar jag AK på knappen. Höjer upp till 2500 (500/1000) och Benny på small blind höjer till 10 500 med 24k bakom. Jag låtsas fundera lite innan jag ställer och han väljer att syna med A9 ruter (!?!?). Som tur var träffa han ingen 9:a eller färg så min hand stod och han åkte ut och finalbordet var klart :)

Nu måste jag sova, så jag är helt fit 4 fight imorgon. Wish me luck!

fredag 19 december 2008

Var hälsad, underbara ledighet

För någon timme sen gick jag in på mitt allra sista jullov och det är lite sorgligt, men samtidigt väldigt skönt! Ska verkligen ta vara på detta lov och göra det jag vill göra. Det vill säga:
  • Vara med Älsklingen <3
  • Sova ut!
  • Spela poker :)

Ikväll blir det julfest i pingst och jag, Emma och Lovan har hand om tävlingarna och det kom vi på i onsdags så planeringen är inte jättebra men blir nog bra ändå. Maten och sällskapet lär ju vara bra i alla fall :)

Sen imorgon är det stor GP-final på klubben! Har sett fram emot den turnerningen ett bra tag nu, så hoppas verkligen jag spelar mitt A-game och förhoppningvis går långt och får spela finalbordet som avgörs på söndag. Ska i vilket fall som helst bli hur kul som helst :)

Nu ska jag tanka julmusik. Fick lite julstämning under avslutningen idag trots att det är 5+ ute och duggregnar :p haha byebye

Triad - Tänd ett ljus

torsdag 18 december 2008

Lämnar party

Efter dagens SnG:er byter jag nog sajt. Spelade 3 st idag och kom på 5:e plats i alla.... På cirka 15 grytor på partypoker har jag följande placeringar:

1:a plats: 2 ggr
2:a plats: 1 gång
3:e plats: 1 gång
4:e plats: 4 ggr
5:e plats: 4 ggr
Övriga: 3 ggr.
(3 pengaplatser)

Inte jättenöjd med spelet men så dåligt har det ändå inte gått... Jag måste öva mitt bubbel och semibubbelspel antar jag. Efter har jag spelat för få för att kunna dra några slutsatser?

Aja, nu ska jag kolla på tv. Sen imorgon är det avslutning!

Godnatt :)

onsdag 17 december 2008

Snart lov

Nu återstår endast en skoldag plus avslutning det här året. Ska bli så hiiimla skööönt och gå på loov ett par veckor! Eller vad säger ni? :)

Jag har en liten redovisning om hjärntumörer imorgon men annars är det lugnt med plugg. Idag var det förövrigt jullekar för oss 3:or och vår klass tävlade mot E och NV. Första priset var en bowlingkväll med klassen.

Men trots att vi kämpade väl och vann ett par grenar så gick vinsten till naturarna. Jag ställde bara upp i en gren (pga min fot + magkatarren) och det var kolarems-ätande utan händer och den vann vi och efteråt blev jag kallad hackspetten :p

Annat roligt var Anders sönderjuckande av Rozgar i ballongleken, allas avsky för pepparkakor efter 2 burkar + 3L julmust och Filips väg tillbaka efter att ha kört Irländsk julafton. Han såg ut som en fullgubbe på lustiga huset på gröna lund! Hahaha xD

Spelade by the way lite nätpoker igår trots allt. Plusminusnoll i SnGs och lite plus på PLO blev resultatet. Roligast var den italienska bank som hoppade mellan 2/4c fixed limit, 5/10c omaha och 1/2$ no limit hold'em. Synd att jag inte träffade bättre mot honom, hade kunnat bli en riktigt fin kväll då..

Måste öva hjärntumörer nu. Sen ska jag ringa Älsklingen :)

Governor Andy - De torra benens dal

tisdag 16 december 2008

Nagellös

Idag efter skolan, efter att ha varit på apoteket och köpt tabletter för min mage så var jag hos läkaren igen, för mina tår. Eftersom de tyckte jag det varken blivit bättre eller sämre så frågade de mig idag om jag ville ta bort tån. Oj.. mena nageln så klart.

Jag tänkte vad skönt och bli av med besvären så jag svarade "Ja" och några minuter senare låg jag i ett annat rum med bedövning i hela vänster stortån och väntade på att doktorn skulle ta bort min tånagel.

Det gick smidigt och gjorde inte alls ont. Men efteråt, nu när bedövningen avtagit lite dunkar det väldigt mycket i foten. Så ikväll blir det att ta det lugnt, knapra smärtstillande piller och spela nätpoker på varenda utländsk sajt jag har pengar på. För snart kanske jag endast kan spela på svenska spel...

Efter den senaste spelutredningen som gjorts så kanske de blir så, om de nya lagarna går igenom det vill säga.

Först FRA-lagen, sen IPRED-lagen och nu dessa??? Hej Kina, Nordkorea, Kuba och alla andra diktatoriska länder... Vi vill blir som ni!

Får se hur det blir med liret... Just nu är jag för tilt för att kunna spela i alla fall -.-

måndag 15 december 2008

Magbesvär

Så har man gått och dragit på sig magkatarr för första gången i livet. Dessutom en kraftig sådan...

Jag tycker det är väldigt jobbigt. Känns som om jag ständigt är vrålhungrig samtidigt som någon nyper mig i mellangärdet, hemskt känsla. Jag vet att många säkert har eller har haft det värre mig men eftersom jag är så ovan lider jag ganska mycket av det nu i alla fall.

Men orka klaga. Imorgon ska jag till läkaren för tårna igen och kan ju passa på och få medicin mot magkatarren med då.

Orsaken till denna plötsliga magkatarr är nog en kombination av många saker. Stressen från skolan, dålig sömn och oregelbundet ätande tror jag är det som påverkat mest. Så nu blir det att ta det lugnt och sova tidigt ikväll. Ska verkligen försöka. Bye.

Lucacris - Growing pains

fredag 12 december 2008

Lucia

Så var lussandet i skolan äntligen över. Efter 4 långa föreställningar mellan 9-12 idag. Det gick bra, så det känns skönt och det var nog sista gången på länge som jag lussade överhuvudtaget! Nu ska ser jag fram emot att sitta i kyrkbänken och nynna med i sångerna istället, resten av mitt liv :)

När jag för någon timme sen kom hem frös jag asmycket om tårna efter att ha stått på det svinkalla golvet i kyrkan... Så jag hoppade i badet och det var megaskönt och jag var dessutom megatrött så jag somnade ganska snabbt och vaknade typ nyss. Tror jag låg i badet i över 1 timme :M

Så nu är jag alldeles sådär rynkig om händerna som man blir när man är i vatten är längre tid. Men sak samma, för det enda jag ska göra nu är att packa ryggan och sen blir det Katta hela helgen <3

Bob Marley ft Lauren Hill - Turn down your light low

onsdag 10 december 2008

Nostalgi

Idag när jag väntade i Kolbäck efter skolan på att få klippa mig så blev jag sugen på pepparkaksdeg, så jag gick till kubiken och köpte mig 500 gram som jag tryckte in mig majoriteten av. Så nu mår jag inte så bra^^

Men vad gör det? Det mådde jag inte förr heller, då vi på högstadiet i typ 8:an gick och köpte oss varsitt paket pepparkaksdeg på håltimmarna xD Ah minnen :M

Igår lirade jag annars 2 turrar på prima. Men var rätt kall och missade pengarna i båda. Närmast var jag i shorthanded-turren där jag åkte på 73:e plats med 54 priser med KQs vs AQ i blindduell. Fi var mega aggro och jag hade fold equity. Surt efter ett par timmars krigande med 10-15 big blinds...

Idag är det annars, som vanligt plugg som står på schemat. Har prov i favvoämnet Geografi imorgon förmiddag, Yihoo!

Hehehejdå.

måndag 8 december 2008

34 timmar

har jag varit vaken i sträck nu. Men nu orkar jag inte mer. Även om det vore bra med en till pluggnatt så blir det nu sängen. Ska bara kolla igenom samhällsredovsisningen en gång till. Godnatt!

2Pac ft. Elton John - Ghetto Gospel

söndag 7 december 2008

ITM i slask GP

Jag tillbringade i stort sett hela helgen i Hallsta och en hel del poker blev det. Först i lördags kväll/natt hemma hos Rasse där vi lirade 100 rebuy och sen dealers choice cashgame. Tog semibubblan i turren efter två inköp och sen i cashgamet plussade jag på omaha så gick bara lite back för kvällen.

Så vaknade jag idag kl 13 hemma hos Dan av att Rasse sms-terrade mig om att vi skulle spela dagens GP-turnering, 50 fria rebuy... Tillslut lyckades han övertala mig och tur var väl det, såhär i efterhand :)

Vi gick upp och drog ner till klubben och köpte in oss och kl 14 började det. För 50kr fick man 1000 marker + 500 för att vi var där innan starttid. Första 1.5 h var det alltså fira återköp och vi var 37 spelare som totalt gjorde 378, varav Rami 45 (!) och jag 3 st rebuys :)

Tripplade med QQ tidigt för att sedan floppa set med TT på J T 3 och få in hela stacken mot Davids KQ som turnade nötstegen... Återköp och dubbling med KK och 6500 hade jag i paus då det var slut på rebuys. Dan var också han kvar i turren med ca 16k medan de andra tomtarna (Rasse, siveen och sirre) redan hade åkt ut.

Jag hade 8k när jag fick byta bord och då hände det grejer. Dubblade första upp med AJ vs 96. Sen snodde jag upp mig och fick sen AJ igen, den här gången på BB. David öppningslimpar för 1200 och 3 andra synar med och jag degar in för 23k totalt. David blixtsynar med A3 och jag dubblar upp och har helt plötsligt spelbar stack och så är det finalbord.

Dan åker första av alla på finalbordet då hans AA blir brutalt utdragna av AK som hittade en runner runner färg... Själv hittar man samma hand, AA och slår ut, just det en med AK och vi är ITM (in the money).

Efter att ha blivit utspelade (utfloppade?) och utpushad konstant av Rille till vänster om mig med större stack, i varenda pott jag tidigare spelat slår jag upp på knappen med KQ och han och Fisk-bark synar. Flopp Q J 4 med två hjärter och de checkar. Jag betar typ 2/3 pott och Rille slår om mig halva min stack och Mange lägger sig. Jag sitter och funderar i typ 5 minuter innan jag tillslut foldar... Hade ändå en ganska bra stack kvar och jag visste att Rille inte kunde jag göra det spelet helt tom. Han var i alla fall snäll nog att visa mig A8 hjärter och jag ångrar lite min laydown men ändå inte. Var ju en coinflip trots att han inte hade något par.

Sen ökar mörkarna till 2000/4000 och med 5 kvar är jag short men lyckas dubbla upp till 50k igen med AT vs 88 och får sen 55 på small blind. Alla lägger sig till mig och jag tycker vik är vekt och kan inte raisefolda så jag ställer direkt och Rille börjar fundera på big blind.

Han säger att han nog slår mig range och tar synen för halva hans stack med A7 och rivrar ett A... Vet ej om jag gillar hans syn men vad gör man. Hade jag vunnit den hade jag var varit chipleader och bra läge på första priset på nästan 6k.. Istället blev det drygt 1k för min 5:e plats.

Men ITM är alltid ITM och det var skönt att placera sig bra och få lite GP-poäng inför finalen helgen före jul :)

Annars har jag sett på Real Madrid vs Sevilla idag och vilken hawaii-fotboll det var. Efter en sjuk andra halvlek slutade det 4-3 till bortalaget och Real tappar mark i toppen mot Barcelona som tog ytterligare en imponerande seger då de igår, krossade Valencia med 4-0. Etoo var inte med så Henry tog hans plats och tackade för möjligheten med att göra ett hattrick. Vem ska nu petas då Etoo är spelklar igen? Jobbigt och vara Barcelonatränare i dagens läge^^

Med tanke på de senaste nätternas nattsuddande är jag inte alls trött nu och kanske blir det så att jag är uppe hela natten för att vända på dygnet. Vi får se :p

Har engelskaprov imorgon som jag ännu inte pluggat på så sitter garanterat upp ett tag och pluggar på det i alla fall. Godnatt! Ni som ska sova :)

fredag 5 december 2008

Dagens video

B-filmat från i onsdags :) Så kul det var! By the way, så tycker jag alla i publiken hade jättefina sångröster^^ All these things I hate (revolve around me) :)

torsdag 4 december 2008

Bullet for my Valentine!

Gårdagens konsert var riktigt grym! Förbanden var sådär men såfort Bullets började spela blev det ös :) Längtar redan tillbaka om det inte vore för mina tår. Men jag återkommer till det.. he he^^

Vid 14 tiden igår, efter att Dan mött upp mig vid skolan och fått se hur speedad min klass kan vara ibland (xD) så tog vi 511:an till Västerås tillsammans med Lin, hennes bror Alex och hans flickvän Angelica. En halvtimme senare var vi framme och efter en snabb runda på i gallerian och i punkt tog vi 15.20 bussen vidare till Sthlm.

Planen var att sova där på bussen för att ta igen förlorade timmar natten före men alldeles för pratglada resekamrater gjorde att tvingades vara social och det är inte inget jag ångrar i efterhand. Kul och prata gamla minnen från mellanstadiet. Intressant att man minns olika saker bara :p

16.50 klev vi av bussen och eftersom jag var den med mest stockholmserfaranhet och bra lokalsinne blev jag den som skulle hitta och fick så leda min lilla fårflock rätt och det gick bra. Men innan vi började leta efter rätt tunnelbana var vi hungriga och tryckte i oss varsin burgare hos Kingen av detsamma. Jag tog för andra gången i rad på den hamburgerkedjan en Angus burgare med Bacon och ost, gott gott. Lyckades dessutom övertyda Lin och Dan om att det var den godaste burgarn och jag tror de med var nöjda efteråt. Eller ja, Dan kanske inte var :p Han fick ju betala 10kr än oss andra för att han inte hade någon csn-kort :p Inte för att Lin hade det men hon blev tillsagt av personalen där att snylta på sin brors kort xD haha

Aja, sen skynda vi oss med tunnelbanan till Gullmarsplan där vi gick av och traskade iväg till Arenan, Fryshuset. Vi var där 30 min före insläpp och hamnade ändå ganska långt fram i kön. Som tur var det också den kön som fick gå in först sen :) Innan vi gick in köpte också 3 av dom (inkl. mig) en Bullets t-shirt för härliga 100 spänn :p Lite fejk såklart men den var snygg och när vi väl kom in sen kostade tröjorna där 250 och var inte lika snygga så :)

19.30 började första förbandet spela, Bleeding Through från Kalifornien och dem var verkligen dampiga och eftersom jag knappt kände igen någon låt tog jag det chill i början. Andra förbandet var Lacuna Coil med en kvinnliga sångare och dem hade jag hört några låtar av så röjde lite mer där var fortfarande inte svettig när de hade spelat klart.

Tog även det lugnt av en en annan anledning, jag hade sandaler på mig. Och det förstår ni, hur dumt det var att ha på sig när man stod mitt i en folkmassa som håller på att hoppa upp och ner och knuffas i alla tusen olika håll hela tiden... Men vad hade jag för val? Stålhettaskor med storlek 50 någon?

Fram till att Bullets började spela hade jag stått en stor del av tiden på högerfot för att undvika att någon hoppade på min vänster men när dem köra igång struntade jag i det försökte ignorera smärtan och det funkade ganska bra. Tills jag fick en rejäl trampning och åter fick stå på ett ben... Men då trampade de på min högerfot som också började att göra ont längst fram på tån :/

Men det var främst när vi rörde på oss i publiken som jag fick mest trampningar. Vid knuffar av det par dryga personer (som Dan var nära på Tilta loss på...), misfits (stavning?) och sen wall of death.. Då dog jag nästan. Lin sa när vi åkte hem att hon hörde stor skillnad på mina glädjeskrik och mina smärtskrik och hon försökte att verkligen att unvika att trampa mig. Tack för att du tänkte på mina stackars tår så mycket under konserten vännen :)

Aja, nog om mina tår! Bullets första låt var Scream aim Fire och den var perfekt som öppningslåt! Riktigt hård och dampig :) Andra låtar som var speciellt grymma (alla var ju bra) var All these thing I hate, Waking the Demon, Hand of Blood och såklart Tears don't fall och avslutningslåten Forever and Always. Mäktigt värre var det när alla i hela publiken sjöng hela Tears don't fall och sen när vi alla hoppade i takt när dom spelade Waking the Demon :D

Klockan halv 11 var det slut och genomlökig med enorm smärta på båda fötterna men överlyckig lämnade jag Arenan tillsammans med de andra och vi tog tunnelbanan tillbaka till T-centralen där vi bytte till pendeltåg mot Bålsta. Det tog 40 min ut dit men jag tyckte det gick fort och sen, efter lite väntan i Bålsta kom Lins mamma och hämtade och körde hem oss.

Strax efter 02 var jag hemma och somnade bums efter att jag rengjort mina tånaglar från det blod som hade kommit på dem. Det var en lyckad konsert och den kommer jag minnas och en ny sak lärde jag mig: Gå aldrig till en rockkonsert i bara sandaler xD

Nu blir det plugg och sen kanske någon SnG om det inte blir för sent. Imorgon förmiddag ska jag ta hand om 9:orna som kommer till samhällsprogrammet på besök. Sen vid 13.15 har jag ny läkartid. Fett vad de kommer skälla mig på angående konserten... men det är sak samma! Hejdås :)

Bullet for my Valentine - Forever and Always

tisdag 2 december 2008

Rättvisa

Lirade två SnGs idag med och först såg det ut bli en repris på gårdagen då jag började med komma 4:a i den första grytan... Spelade bra hela vägen men gjorde nog ett onödigt move för att sedan bli short och åka ut på en coinflip på bubblan.

Men jag körde en till och den turren var min från början till slut. Bustade bland annat AA med KK tidigt för sen hitta en runner runner färg med ATs vs AJ med 6 kvar och sen väl ITM busta jag KK med mina pocket 7:or. Jag hade tur men jag ångrar inte hur jag spelade de händerna även om jag losat alla. Kändes mer som det var rättvist efter 3 raka 4:e platser. Så är tillbaka där jag var innan dessa 4 SnGs med 72 små dollars på kontot :p

Natti natti :)

Regn och smärta


Så här såg mina fötter ut i lördags och idag är det mycket bättre på högerfot och mycket sämre på vänster. Jag har nytagna bilder från idag på min vänstertå men jag tror bevarar er den synen :p

Jag har alltså väldigt kraftig nageltrång och idag var jag hos läkaren igen och den här gången skrev hon ut ett recept på antibiotika åt mig. Så nu ska jag äta en tablett pencillin varje dag i 10 dagar sen är jag förhoppningsvis frisk. Ska i och för sig dit igen på fredag för ytterligare en koll.
Jag har som jag kanske skrev i ett tidigare inlägg haft CP-tår hela mitt liv och för den som undrade varför jag skjuter med vänster fot och kickar med höger när jag spelar fotboll så hade jag nageltrång på högerfoten den sommaren när jag lärde mig att skjuta bra^^

Men nu har jag lärt mig hur jag ska hantera mina neråtgående tånaglar och ska därför vara väldigt noga med min fotvård i fortsättningen...

Eftersom jag har så ont framme på vänsterfoten kan jag inte ha skor på mig, så lösningen blev idag att åka till Sportringen och köpa mig ett par somriga sandaler. Ni skulle ha sett minen personalen när jag frågade om dem hade sandaler. Har ni några sandaler i storlek 45?

"öhh, ah vi har väl några på lagret..." xD

Så nu ska jag gå omkring i sandaler hela dagarna och det går väl an så länge det är torrt. Men just nu regnar Sverige sönder och det är inte jättebra för mig... Men men. Imorgon blir det i alla fall Bullets for my Valentine konsert i Sthlm med Dan och Lin och det har jag verkligen sett fram emot! :)

Nu blir det till att träna på svenskaredovisningen som jag, Filip och Mathias har imorgon förmiddag, om existentialismen. Bye!

Bullet for my Valentine - Deliver us from Evil

måndag 1 december 2008

Bubbelpojken

Lirade 2st 10-manna SnGs ikväll och tog bubblan i båda två... 4/10 med 3 pengaplatser -.-

När jag var hemma idag satt jag och läste en massa SnG-guider och fastnade speciellt för en så den drog jag ut på skrivarn. Följde den nästan slaviskt under dessa turneringar och det funkade verkligen kanon! Förutom spelet på bubblan då.. eller?

4 kvar, alla har lika stora stackar (5k) och blinds är 200/400. Alla lägger sig fram knappen som öppnar för 1200. Jag hittar 99 i big blind och ställer in och går syn av KK och ute... onödigt move eller cooler?

4 kvar, är short på 2200 med blinds 200/400. Storchippen på knappen limpar in för tusende gången och small blind kompletterar. Det ligger 1200 och potten så jag ställer med A5 men knappen hade tydligen trappat mig med AA... Felspel?

Likheterna med händerna är slående. I båda händerna..
- Sitter jag på big blind
- Blinds är 200/400
- Ställer jag in med marginella händer i marginella situtioner och möts av monster...

Aja, är helnöjd med spelet förutom dessa händer som jag är osäker på. Men godnatt!

1 år med Dig <3

I lördags firade jag och Älsklingen ett helt år tillsammans (fast årsdagen egentligen är idag, 1:a dec). Vi gjorde det genom att klä upp oss och dra in till Västerås, där vi spenderade resten av vår helg tillsammans.

Först gick vi och åt på Tusen och en natt, en jättetrevlig libanesisk restaurang alldeles bredvid Al Forno, mittemot punkt. Vi tog varsin svindyr köttmix innehållande 4 olika sorts kött (fläsk, oxfilé, lamm och kyckling) med tillhörande såser och klyftpotatis. Det var supergott och vi bokstavligen rullade ut från stället ett par timmar senare. Särskilt lammet tyckte jag var gott och det var såklart motsatsen vad Katta tyckte^^

Efter det lyckade restaurangbesöket ville vi ta en promenad runt stan men det småregnade och vi frös lite så vi struntade i det och pös istället till Stadshotellet där jag hade bokat ett rum över natten, som överraskning för Katta. Men av olika anledningen så var det ingen surprise för henne men hon var glad ändå och det var även jag :)

Vi fick ett litet mysigt rum med bara porrbelysning och stort fönster med utsikt mot domkyrkan. Tv, dusch och två bäddar hade vi men dem slog vi såklart snabbt ihop. Vi låg mest där och njöt och mös och tog igen oss efter den mustiga middagen. Vi pratade härliga minnen om hur bra år vi hade haft och hur bra de kommande åren kommer bli. För jag kommer alltid vara din gumman. Älskar dig mestmest Katarina Maria Linnea Edbom <3

Efter en härlig natt av massor med skön sömn och mys gick vi upp kl 10 och åt frukstbuffén nere i hotellet. Det fanns massa gott att välja mellan men som vanligt var jag inte speciellt hungrig där på morgonen men jag tvingade ändå i mig en liten tallrik flingor, ett par mackor med ost och jordgubbsmarmelad och några glas äppeljuice.

Efter frullen stack vi tillbaka till rummet och sov någon timme till innan det var dags att checka ut. Några minuter efter 12 var vi ute och hade då drygt en timme kvar till hennes buss kom så vi gick till Cafét Kalle på spången och tog varsin mega-mormors-glass och åt oss ännu mer mätta^^

Sen vid 13.15 tog hon bussen hem och jag for med hem. Väl hemma var Dan tillbaka i Hallsta så det var poker som gällde. Men det blev inte så lyckat utan jag förlorade ganska snabbt 1.5 upptag på korttorka och otur i cashgamet och satt sen mest och lyssnade på björn rosenström på youtube :p

Idag har jag varit hemma från skolan pga min vänstra tå. Har fruktansvärt ont i den, så ont så jag inte ens kan ha på mig skor... Därför var jag inte så sugen på att traska omkring i skolan idag helt haltande i bara strumplästen :p Anledningen till smärtan är kraftig nageltrång som gått alldeles för långt... Har alltid haft problem med tånaglarna men aldrig som nu. Var på vårdcentralen i fredags och imorgon bitti jag ska dit igen... I värsta fall behöver jag opereras :/

Idag är det förövrigt Erics 19:e födelsedag! Grattis kompis :D

Nu är jag trött på att skriva.. Bye!

Rise Against - Give it all