lördag 31 maj 2008

Blogg-geek

Idag är det lördag och klockan är snart halv 5 och jag har ännu inte gjort ett smack på hela dagen. Jag gick upp vid 12 och har sedan dess knappt varit ute i solen (så illa) utan bara suttit inne framför datorn och läst bloggar. Har gått igenom mina vanliga standard 20-bloggar, sedan var jag även inne på ett pokerforum och hittade 2 riktigt intressana bloggar. Som jag plöjde igenom från början till slut.

Lite korkat med tanke på att jag har två arbeten att skriva och ett prov att plugga till denna helgen. Måste göra det imorgon istället. Imorrn får jag ta att hänga upp min krage på en spik eller nå för då måste jag plugga. Det är bara det är att det är så sjukt tråkigt just nu....

Igår hade jag det trevligt ute med gänget på suras camping bad med beachvolley och korvgrillning. Synd bara att dom så jävliga, kärringarna/bitchsen till myggor skulle förstöra kvällen.. Har miljontals myggbett på hela benen nu -.- Varför skapade Gud myggor? Någon som vet?

Ikväll ska jag i alla fall grilla med familjen och sedan, om Rasse åker ur GP-finalen nere på klubben någon gång spela lite poker :) Hörs!

Governor Andy - Hela skiten

fredag 30 maj 2008

No more matte!

Så har jag äntligen haft min sista mattelektion på Kantzowska! Det var ett prov som gick skit :p Troligen icke godkänt haha. Men jag lär inte få IG i kursen då jag nästan hade VG på nationella. Bara när min lärare själv gör proven som det går åt pipsvängen -.- Filip, the master of math fick förresten 39poäng och 3 MVG-stjärnor på det nationella provet i matematik B. Max man kunde få var 40p och 3 MVG-stjärnor! Och han ska inte ens läsa matte C, för han tycker matte är tråkigt^^ Hahaha

I alla fall, för att fira denna lycka gick jag, Filip, Mathias och Rosalie ner åt en Kinabuffé på Wing Waah :M Hur gott som helst! Precis som vanligt :) Vi passade även på att fira en hel massa andra saker! Att skolan snart är slut, sista fredag vi behövde gå upp, sommaren är här, mina MVG:en i Lagbollspel och spanska m.m. :)

Men idag fick jag höra en grymt tråkig sak. Min spanskalärare Eva-lott har fått sparken från Kantzowska... I förrgår hade en av rektorerna lämnat en lapp(!) i hennes skåp där det stod att de hade bestämt sig för att säga upp henne. Detta är helt otroligt enligt min mening. Hon har jobbat på skolan i 7 år och har jobbat mycket övertid pga av att schemaläggarna inte kan planera. Vi har tvingats ha lektioner på håltimmar, tidiga mornar och sena eftermiddagar. Det finns minns 40 st anställda som kommit in efter henne om man säger så. Det finns (fanns) 3 spanskalärare på skolan varav en går i pension nästa år! Varför då låta henne gå? :(

Riktigt tråkigt tycker jag efter hon nog är den bästa läraren som jag haft på Kantzowska. Alla som någonsin haft henne säger precis likadant.. Borde det i vara eleverna som, ska lära sig nått som bestämmer vilka lärare man ska ha kvar? Får jag någon sugig lärare nästa år hoppar jag över spanska steg 5.

Nej nu, bidde jag pisst. Ska damsuga och försöka få ur mig min negativa energi. Ikväll blir det Hallsta och kanske Lisjö. Bye!

torsdag 29 maj 2008

Nu är det gjort

Visst var Filosofiprovet hemskt men eftersom jag var förberedd på att det skulle bli konstiga frågor så kändes de inte så konstiga. Får minst VG i alla fall, tror jag. Om det räcker för det högre betyget är nog på gränsen. Den som lever får se. Min lärare sa i alla fall att det var en av de svåraste proven hon hade gjort. I den svåraste kursen som finns på gymnasiet, Filosofi. Nog för att jag tycker matte B proven är svårare men men :p

Ja, imorgon har jag min sista mattelektion förevigt! (eller iaf på länge) Det är dock ett prov, men förhoppningsvis är det inge svårt. Geometri är ganska lätt faktiskt. Men nu ska jag inte säga för mycket :p Ska i alla fall bli underbart skönt att slippa läsa matte C i 3:an. Nu blir det historia C istället.. Kanske inte superkul det heller men där fattar man ju i alla fall någonting! :)

Idag har jag bara tagit det lugnt i värmen sedan jag kom hem från skolan. Ska väl fortsätta med det ikväll även om jag ska ha matteboken öppen en hel del med. Ska sätta mig på baksidan en stund nu när solen inte är lika stark längre. Ciao!

Mae - Summertime

Jag fasar..

Inför det där omtalade filosofiprovet jag ska ha om ett par timmar. Har visserligen pluggat till det, men enligt resten av pluggisarna (Läs: vi med bra betyg) i min klass räcker det inte. Då hon som vanligt tar med grejer som inte står i boken och som hon inte gått igenom ordentligt. Kanske står det finstilt längst ner på någon av de 40 sidorna vi har att läsa sida i boken eller så nämnde hon det snabbt en gång under en lektion, i allt kaos. Som hennes lektioner alltid är.. Förmodligen dessutom någon av lektionerna man missat och detta har såklart ingen i hela klassen anteckningar på.. Megadamp ^>.<^

Men men, upp till bevis imorgon då. Nu måste jag visst diska åt morsan som inte mår nå bra.. Godnatt!

onsdag 28 maj 2008

Dagens video

Riktigt grym låt tycker jag :) Togheter we made it!

tisdag 27 maj 2008

Tråkigt

Som kompensation för lite bloggande på sistone kommer nu ett ganska långt blogginlägg.

Den här veckan är, och kommer att fortsätta vara en riktigt, riktigt tråkig vecka. Allt jag gör är att plugga. Inge fotboll, poker eller hängande med vännerna. Nej, bara plugg. Och den lilla tiden jag inte pluggar tänker jag istället hela tiden på att jag borde plugga. Okej. Lite överdrivet kanske men du förstår vad jag menar. Men men. Snart är mitt livs jobbigaste skolår slut! Bara 4 prov och 2 inlämningsuppgifter kvar xD Detta på hela 5 skoldagar.. Sedan ska allt hinna betygsättas innan den 5:e juni. Men vi slutar inte förren den 11:e, sista dagarna kommer alltså vara helt meninglösa. Kommer vara motiverande att gå upp till skolan och inte göra ett skit när man vet att 99% av alla gymnasielever i Sverige redan har gått på sommarlov... Jag sjunger en sång, jag sjunger en sång! Hurra, Hurra!

I helgas var jag hos älsklingen och hade ett par riktigt trevliga dagar. En dag låg vi ute på en båt och glassa hela tiden. Det var riktigt fint må ni tro :) Vi såg även ESC och än en gång blev man chockad över hur dålig musiksmak vissa länder har i Europa. Men roligt var det i alla fall när Sveriges Björn Gustavsson fulade sig nå så grymt mycket! 12 points to Sweden! Oh, no. You can not vote for your own country no. Nooway! 12 points to Norway! Hahaha xD Nu kommer alla tro att vi svenskar suger på engelska.. Men lätt värt det^^

Idag har jag haft en givande dag. Gick upp kl 8 efter cirka 4 timmars härlig sömn och tog 8.13-bussen. Väl i skolan går jag till sal 159 för att få reda på vad jag fick för betyg i stresshanteringkursen som jag gick nu i vår. Efter att fått betyget MVG och massa beröm för både skrivning och min entusiasm gick jag för att ha håltimme till, hör här: Klockan 14.05! Jag borde egentligen ha gjort ett Filosofi prov kl 12.25 men min lärare hade hört om min panik angående plugget så jag fick det framflyttat till på torsdag. Provet har, av de som gjorde det idag förövrigt blivit kallat "Det värsta provet någonsin" av samtliga elever. Det var tydligen 27 frågor med typ A till D på varje. PLUS en avslutande uppsats. Känns som om jag verkligen ser fram emot skiten på torsdag förmiddag -.- Kanske läge att nöja sig med VG i filosofi?

Anyway, klockan 2 hade jag i alla fall dagens första riktiga lektion och det var historia. Dampade lite om min kändis Sean Paul Sartre gjorde jag, sedan hade vi idrott nere på trollebo. Och det var jag, Filip och Mathias som hade hand om den. Det var vår egen lektion och vi spelade då så klart fotboll i det otroligt vackra vårvärdet. Vi körde uppvärmning, 3 övningar + match och stretching. Det gick jättebra och vår klass tyckte det var kul, för en gångs skull med fotboll! Christian, vår lärare tyckte vi utförde lektionen på ett exemplariskt sätt. För det och så klart en massa annat gav han mig betyget MVG i Idrott A :)

Ikväll ska jag försöka plugga. Imorgon likaså. Torsdag något lugnare. Fredag blir det beachparty. Lördag poker? Jukka var visst sugen. Söndag plugga sönder mig. Hörs om ett par dagar om jag inte hittar något spännande att skriva om. Kommer nog lägga ut ett par vidoes istället. Har ett par bra på lager :)

Peace out!

Takida - Burning inside

torsdag 22 maj 2008

Jag längtar

Jag ursäktar för att det har varit dåligt med uppdateringar den här veckan men jag har knappt haft datorn igång på kvällarna, då jag antingen har pluggat eller varit i Hallsta och spelat. Men nu tänkte jag i alla fall skriva ett inlägg.

För det är en massa saker som jag längtar efter just nu.

Jag längtar till sommarlovet, då man slipper plugga! Ska bli heelt underbart :) Inte många veckor kvar nu men mycket som ska göras också. Jag är just nu så sjukt skoltrött. You have no idea...

Jag längtar efter min älskade älskling <3 För länge sedan vi träffades.. Tur är i alla fall att jag ska åka till henne i helgen :)

Jag längtar till den dagen då jag är 18. Då ska jag ner och testa liret på klubben och det ska även bli kul att dra igång nätgrinden igen :)

Nu ska jag vila lite sen blir det plugg, plugg och åter plugg -.- Småkikar väl andra semin i Eurovision med :p Byebye

Bob Marley - Is this love

måndag 19 maj 2008

Nattplugg

Vad gör om man inte kan sova kl 3 på natten? Pluggar så klart. För det är då man är som mest kreativ. Så det var det jag gjorde i natt. Nu är kl strax 5 och jag sitter här framför datorn och pimpar koffein-fritt kanel-te. Jag är mega pigg och kommer nog vara så tills mina lektioner drar igång om ett par timmar. Då kommer jag sova som ett litet barn :)

Tänk om jag hade fått lira nätpoker nu. Hade varit så kul. Ett par SnGs såhär på morgonkvisten. Men jag har lovat att inte spela så jag ska inte. Får väl kolla pokertube eller nått nu istället. Förresten hörde jag nyss fågelkvitter. Ser ut att bli en härlig morgon :)

EDIT: Jag stängde av datorn kl 05.37 och somnade 05.39. Kl 07.45 ringde klockan och det var bara å gå upp..

Hero in action - The hour

söndag 18 maj 2008

Insane game of poker

Igår spelades det en sjuk 50-rebuy turre uppe hos Lundis med hela 7 spelare. Det var jag, Dan, Rasmus, Storjocke, Pålman, Wille och Lundis. Alla startade med 10k i marker och öppningsblinds 25/50. 20 minuters perioder med fria rebuy första timmen var det gällde.

Redan i första handen vann jag en ganska stor pott med Q3 i ruter då jag fick färgen på turn mot Pålman som hade slowspelat AA preflop. Q3 är annars kallad The Gay Waiter. Fattar ni varför? "A Queen, with a tray" så klart xD hehe

Ett par potter senare hittade jag QQ. Rasmus höjde upp till 250 i tidig position och Pålman synade bakom. Jag slog om till 1400 tot och nu kallsynade Lundis på lilla mörken och det var riktigt läskigt. Kan bara sätta honom på AA eller AK där. Rasmus synade och floppen kom 10-högt. De checkade till mig som fick för mig att Lundis hade AK så jag betade 2600. Men han gick blixtsnabbt Allin och Rasmus la sig. Så gjorde även jag efter lite whinade. Lundis visade så klart två svart äss.

Sen tittade jag ner på AK UTG och höjde till 225. Alla la sig fram till Dan på small blind som slog om till 800 totalt och jag synade snabbt då jag satte honom på några typ av mellankort som t.ex. T7 eller 85 :p Floppen kom J 3 3 och han betade ganska snabbt ut 1100 och jag synade. Turn 7 och han betade 2500. Jag tänkte länge och beslutade mig för att syna igen och se vad han skulle göra på rivern. Rivern kom en blank 4:a och han funderade lite. Tittade på mig och annoserande sen "Allin" och i ett här läget kände jag att jag hade honom så jag sa omedelbart "Syn"

Dan frågade frustrerat "Vad har du nu då?" Jag svarade "Ess-högt" och han vände skamset up Q9 off suit :p Jag tog potten och slog ut honom! De andra var helt chockade över min blixtsyn :) Är lite stolt över den faktiskt :M Det var en av de bästa synerna jag gjort i min pokerkarriär. Syna ner någon med dåliga kort och vinna har jag gjort förr. Bland annat med knekt-högt mot viktors 10-högt men det som var så grymt med den här synen var att jag insta-synade "in a heartbeat" och ägde Dan totalt! He he :D

Efter den handen fick jag en rejäl korttorka. Men jag höll mig runt dubbel startstack genom steals och resteals. Med 4 spelare kvar utspelades sig kvällens tråkigaste pott då jag hittade monstret KJ på cut off/UTG (kändes som monster efter alla 8-3:or och 7-4:or). Jag höjde upp till 3000 (3BB) och fick syn av både Lundis på knappen och Wille på small blind. Potten innehåll redan då drygt 10k.

Floppen kom Kd 3d 8c och Wille betade ut 6500. Jag gick blixtsnabbt Allin och Wille funderade lite. Rasmus och stor Jocke stressade Wille att hänga med till Bark och lira CS så han synade och visade Qc 7c. Alltså ingenting! Bara Dam-högt och drag för runner runner tvåpar eller färg. Och jo visst. Det kom -.-

Turn: Tc..

River: Ac... YOU GOTTA BE KIDDING ME?!?!?!?

Heeeelt sinnessjukt.. Varför mot just mig Wille? Fast å andra sidan. Jag var ju "bara" 95%-ig favorit att vinna potten på floppen.. la la la la la. Det var riktigt tråkigt med tanke på hur bra jag hade spelat fram till den handen. Men men.

All you can do, is to get your money in with the best hand. The rest is up to lady luck :)

Nu ska jag kolla VM-finalen i hockeyn mellan Ryssland och Kanada. Tror faktiskt på rysk seger. Det är deras tur i år. Ciao!

fredag 16 maj 2008

Nära

Men Kanada var en storlek större än oss idag. Det var de sista minuterna i andra perioden som avgjorde matchen. Sverige var redan i boxplay då Jonas Frögren drar på sig 2+2 för högklubba och Kanada fick spela 5 mot 3. Mike Green i Kanada tog fart över Sveriges blålinje och två svenskar krockade i mitten och Green sprätte upp pucken i första krysset bakom Lunkan med endast 6 sekunder kvar av perioden och 5-3 till Kanada. Så knäckande..

Före tredje periodens början förutspådde jag följande lycko senarie: Efter drygt halva peridoen gör Sverige 4-5 och sedan med 15 sek kvar sätter vi 5-5 och sedan avgör Bäckis i sudden. Riktigt så vart det inte men ganska nära :p

Sverige kom i alla fall igen och reducerade, dock när 5 minuter återstod. Med 15 sekunder kvar tryckte svenskarna på och var nära att kvittera. Men lyckades inte utan Kanada är nu i final där det möter Ryssland.

Men vad hände egentligen med Lunkan som frivilligt gick av efter andra perioden? Hörde att han var trött och hade vätskebrist.. Men om han kände så varför bytte han lite tidigare? Då kanske Tellqvist hade hunnit in och räddat Sverige. Han var grym i målet när han kom in och han kommer nog få stå imorgon mot finnarna. Men men. Kan ju inte skylla på Lunkan heller. Han är ju i stort sätt anledningen till varför vi kom så långt som vi gjorde.

Nej jag tycker vi får vara nöjda med vårt VM. Med lite flyt hade det kanske räckt riktigt långt trots få stjärnor i laget. Gäller bara att knipa bronset imorrn, men det ska vi väl väl klara :)

Godnatt!

Urusel Tv-poker!

Ikväll efter att jag hade sett Ryssland spela ut Finland totalt i första Hockey-Semin och vinna med 4 - 0 slog jag, i väntan på Sverige matchen över till Eurosport ett tag där det faktiskt var poker. Det var, hör här France Poker Tour. Alla vet att fransmän är bland dom sämsta spelarna i Europa så jag kunde inte låta bli att titta lite. Och sicken tomtar dom var..

För det första så var strukturen i tävlingen sämre än självast pokermiljonen.. Blindar var i förhållande till stackarna sjuukt stora. När chipleadern hade cirka 700k så var blindsen på 40k/80k. Han hade alltså mindre än 10 ggr Big Blind! Sedan spelarna.. Ojojoj.

I en pott så hittade UTG QQ och ställde in för 400k. Bakom ställde en tomte med J9. Bakom honom lyckades en lägga sig men bakom honom synade nästa tomte med A8. Chipleadern med 800k tog synen bakom honom för halva stacken med 78 i hjärter! QQ scoopade hela potten och i nästa pott slogs en spelare ut det var heads-up. Då kom en till intressant hand.

Blinds 50k/100k och chipleadern (samma som tidigare, hur han nu kunnat bli det igen :S) höjde till 200k med K9 i ruter och stora mörken försvarade med 3-2 off suit! Flopp A 8 2 - regnbåge och check till Chippen som betade 300k. Killen med bottenpar tänkte riktigt länge innan han gick Allin för 450k till. Ganska snabbt tog chipleadaren synen och klonkade en 9:a på river. Mycket bra fransk poker... Och inte nog med det var den (svenske, han som alltid kommenterar på Eurosport) kommentatorn helt ute och cyklade i sina analyser och förstod inte alls hur en kille lyckades vika KQ preflop.. Han missade även hålstegedrag och sånt skit -.-

Nej uscha mig. Nu blir det Hockey för hela slanten då det är nedsläpp om ett par minuter i matchen mellan Sverige och Kanada. Må bästa Svensk avgöra idag :)

Blindside - We are to Follow

Sjuk

Tänka sig - Allt har en förklaring. Ändå sedan i tisdags har jag känt mig ständigt trött och inte haft varken aptit eller lust och ork till någonting alls. Jag har bara velat lägga mig ner och dö, har det känts som. Detta är också anledningen till varför jag inte bloggat heller.

Men igår fick jag svaret på mitt beteende, då jag efter att jag kommit hem från skolan (där jag gjorde NP i engelska som gick SKIT) mådde illa och spydde. Jag mår lite bättre idag men inte tillräckligt så jag har tvingats ställa in alla roligheter i helgen. Planerat var att Katta skulle komma idag och vi skulle tillsammans med pingstgänget åka till Örebro. Där vi skulle övernatta i deras körka och sen på lördag skulle vi lära oss klättra. Även paddla och andra aktiviteter. Men nu får de göra det utan mig och älsklingen. Kommer nog ha kul även utan oss.

Så nu ska jag bara vila i helgen. Är nog något jag behöver. Ikväll är det ju också Hockey Semin mot Kanada och det kommer garanterat bli dagens höjdpunkt. Nu ska jag äta nått eftersom jag har fått min aptit tillbaka och sen kolla PAD eller Hu-08. Hörs!

Motorisk Asafi & Filthy - Livet är underbart

onsdag 14 maj 2008

Bilder från i lördags

Hero in action röjde hårt och var grymmaste bandet! Då självklart tillsammans med...

Blindside! Vi fick ingen bild på hela bandet, tyvärr. Andra bra band var...

Kid Down
Anagoesoch Fakie for Nothing. Ser det inte ut som om han lovprisar? :p

Jag var där med Lovisa

Men även Micke

En mycket bra dag/kväll/natt alltså :)

måndag 12 maj 2008

LOL

Hoppas den inte är alltför irriterande.. Kunde inte låta bli xD

söndag 11 maj 2008

Blindside - Hero in action

Under pressure festivalen igår var asbra! Vi var där i nästan 5 timmar och såg 7 band spela. Dom grymmaste, med mest ös var självklart Blindside men även Hero in action ägde hårt! Dom var, liksom Blindside helt galna på scen och sånt älskar jag :) Jag köpte deras skiva som jag just nu sitter och lyssnar på. Den har dock bara 6 låtar så skivan går på repeat på stereon. För den som vill lyssna så kika in på deras myspace här :)

Så nu har Lovisa äntligen fått se sitt älskade Blindside och alla är nöjda och glada. Hon fyller förövrigt år idag så ett stort grattis från mig till henne! Bilder från gårdagen kanske kommer upp senare om Lovisa är snäll nog att skicka ett par, vilket hon nästan garanterat är :)

Igår var det ju också hockey på Tv som jag och Micke missade. Fast tur var väl det. Tänk om jag hade sett när Sverige förlorade matchen mot Ryssland med 5 sekunder kvar.. Då hade något flygit kan jag säga.

Om ett par timmar har jag match i Västerås mot FC Europa. Sedan blir det poker och hockey-tittande i kväll/natt. Hade bra! :)

Hero in action - Show me the way

lördag 10 maj 2008

Under Pressure today

Ikväll ska jag, Lovisa och Micke in till Under Pressure på Culturen i stan. Det är en "endagsfestival" med med en massa svenska rockband som spelar. Blindside kommer :) Som knappst behöver någon presentation. Andra band som ska spela är:

Anagoes, från Skövde. Har turnerat med Neverstore.
Eremia, lokalt rockband från Köping som "gör allting själv"
Fakie for nothing, pop-rockpunkband från Örebro. Har fått bra recension av bland andra Good Charlotte.
FearMyDear (vet inget om dom)
Go Drowsy, från Göteborg. Har spelat tillsammmans med sångaren i Millencolin.
Hero in Action, Kungsbacka. Etta på myspaces poprock lista.
Kid down, Åmål. De har varit förband för P!ATD.
Promise Divine, har spelat på Wans Warped tour och
Shallow Sense, poprock-band från Halmstad. Listad som ett av dom mest lovande banden i Sverige.

Det kan nog bli riktigt bra ikväll :)

Kommer dock missa Sverige vs Ryssland i Hockey-VM.. men det är smällar man får ta när man ska gå på en grym konsert! Nu ska jag typ, göra nått annat. Bajbaj

Blindside - About a burning fire

fredag 9 maj 2008

I made it

Jag klarade det. Imorse fick jag reda på att jag fick ett klart G på det nationella matteprovet igår :) Helnöjd med ~18p av 44. Man behövde 12 för G och 23 för VG. Bara en lektion och ett prov kvar sen är jag klar med matte forever! Ska bli riktigt gött det. Nu sitter jag i skolan och väntar på att jag ska få spela Baseball på lagbollspelen om 3 timmar. Dunderskoj det..

Igår blev det lite poker för första gången på länge! Efter att Sverige vunnit mot Danmark i Hockey-VM med 8-1 så drog jag, Dan, Lundis och Jocke igång ett 50 öre/1kr cashgame uppe i Lundis lägenhet. Jag satte mig 84kr som jag ganska snabbt blinda och syna ner till 60kr. Då fick jag 3-3 UTG och höjde till 3kr. Lundis synade på small och även Dan på big blind, fast Dan såg sugen ut på att höja. Innan han synade sa han "jag får mer betalt på det här sättet". Säker tänkte jag.

Floppen kom 8 2 3 med två ruter och de checkade till mig som slänge ut en femma i potten. Lundis synade och Dan såg återigen sugen ut på att göra något men foldade. Turn ruter 5. Han checkade igen och jag betade 9kr och han synade nu snabbt. Bara ingen 4:a eller ruter på rivern så har jag honom. River så klart en lite ful 4:a och vi checkade och han tog potten med sin A5 (Woot???, dessutom inge ruter).... Dan hade förövrigt vunnit potten med 76 för nötstegen.

Sedan hade jag lite tur i en hand då jag satt med J2 svitade i ruter på small blind. Dan limpade in på knappen och jag kompletterade och Jocke checkade ner på stora mörken. Flopp Ad 7d 5c och jag checkade. Jocke betade 2kr och Dan höjde till 7kr. Jag synade för jag visste att jag skulle få med mig Jocke också. Och visst synade han med. Turn 3 off och rundcheck. River 4! Jag betar ut 16kr och Jocke synade med A4. Jag vann potten då Dan la sig med. Dan hade förövrigt Q5d så jag drog endast till runner runner! Shit vad flyt jag hade såhär i efterhand. Att inget ruter kom och att jag fick in två raka kort :)

Sedan limpade jag in på knappen med 69s och floppen kom 6h 6c 4d. Jocke och Lundis checka till mig. Jag orkade inte slowplaya så jag beta ut 3kr. Jocke synade och jag satte honom på en 4:a. Turn 5c. Check av honom igen och jag betade här 9kr (för lite?) han synade och rivern kom Kc så nu låg det 3 st klöver på bordet. Han betar ut 15kr och jag kan inte annat än syna. Han visar A3 i klöver (Woooot???) och plockar hem den stora potten. Tilt efter det..

Lundis har precis blackat Dan med slowspelade QQ och Jocke ska dra och vi säger att vi spelar en sista hand, men det skulle vi inte gjort.. Jag fick AQ på knappen och höjde till 4kr och Lundis försvarade sin big blind och floppen kom A 6 5. Check av Lundis och jag checkade också bakom. Turn K och nu betade han ut 6kr. Perfekt, han har säkert en kung. Syn och river 3. Check av honom och jag blixtställer för jag vet att han tycker sånt är irriterande. Men jag får tyvärr en lika snabb syn tillbaka och hans A6 för tvåpar vinner potten. Skit att han floppade ut mig. Hade dubblat upp om han bara hade haft en sämre kicker..

Den stora vinnaren för kvällen blev Jocke., som hade en ofantlig tur. Han träffade triss på rivern mot Lundis i fet pott. Plockade upp AA när Dan hade KK och sög ut mig med runner runner.. Men kul för honom i alla fall. Nu kanske han är med lite oftare å lirar :)

Three days grace - On my own

torsdag 8 maj 2008

Nu är det gjort

Idag mellan 8.45 och 12.15 satt jag och skrev det nationella provet i matte B. Riktigt hemskt var det kan jag säga men jag tror jag klarar G i alla fall. Om så är fallet är nöjd. Till och med Mathias tyckte det var svårt, och då är det det.

Sedan har jag även städat i timmar idag så just nu är jag helt slut. Ska äta och vila lite innan träningen. Sen efter träningen ska jag hem till Lundis och kolla Sverige vs Danmark och kanske även lira lite poker. Var ett tag sen nu, vore riktigt kul med spel. Hoppas hoppas :)

Shinedown - Stranger inside

onsdag 7 maj 2008

Så pinsamt..

Just nu har jag lust att byta nationalitet eller nått, för jag skäms över att vara svensk idag. Sverige förlorade nyss i Hockey-VM mot Schweiz med 4-2, och det är inte att vi förlorade som är pinsamt för Schweiz är ett bra lag med bra defensiv, utan det är på det sätt vi förlorade!

Det fanns ingen gnista i ögonen på de svenska spelarna och ingen ville vinna. Sedan när man drar på sig 2 st(!) matchstraff de sista 5 minuterna när vi jagar kvittering är också otroligt dåligt. Nej, imorgon är det ny match mot Danmark och blir det inte bättre spel och att spelarna verkligen ger allt så gör jag nått drastiskt, Tilt!

Nu måste jag försöka återgå till min mattebok. Imorgon gäller det. Önska mig lycka till. Hejs!

National Anthem - Oh Canada

tisdag 6 maj 2008

Utelåst

Idag när jag kom hem från träningen, som förövrigt gick mycket bra för en gångs skull så kom jag inte in i mitt hus. Jag hade glömt hemnyckeln innanför dörren. Inte hann jag tänka på den när jag i all hast åkte ner till IP i eftermiddags. Så när jag kom hem och insåg missödet var det bara att ta moppen hem till syrran och låna hennes nyckel.

Nu när jag är hemma igen och inomhus ska jag strax öppna matteboken och plugga lite. Har ju nationella provet i matte B på torsdag. Måste få G där.. och det borde jag klara av. Den här veckan har jag tagit två extra mattetimmar och imorgon bitti går jag nog till min tredje. All hjälp jag kan få är behövlig.

Som ni märker blir det väldigt lite pokersnack i bloggen numera och det tycker i alla fall jag är tråkigt. Jag får inte spela nät och det är knappt någon som vill spela med mig live. Hoppas det blir bättre med det då Rasmus kommer hem från Tjeckien. Nu till den Ap-tråkiga matten. Blää och hej!

Millencolin - Killercrush

Stressat färdigt?

Så var jag äntligen klar med min stresshanteringsuppgift. 10 sidor dataskrivet blev det. Hur orkade jag? Får jag inte MVG på det här så kommer jag tilta sönder :) Annars är det rätt roligt att det mest stressande arbetet i år handlar om stresshantering ^^

Ja, just ja. Nu är jag hemma igen efter ett par fantatiska dagar hos Älskligen. Helt lonely i hennes hus var vi och det var mycket trevligt må ni tro :)

Nu ska jag kolla på Sverige mot Frankrike i Hockey-VM. Sånt kan ju inte missas. TROLIGEN inte så spännande match men man vet ju aldrig efter uddamålsvinsten senast mot Vitryssland xD Haha.

Godnatt <3