fredag 16 maj 2008

Urusel Tv-poker!

Ikväll efter att jag hade sett Ryssland spela ut Finland totalt i första Hockey-Semin och vinna med 4 - 0 slog jag, i väntan på Sverige matchen över till Eurosport ett tag där det faktiskt var poker. Det var, hör här France Poker Tour. Alla vet att fransmän är bland dom sämsta spelarna i Europa så jag kunde inte låta bli att titta lite. Och sicken tomtar dom var..

För det första så var strukturen i tävlingen sämre än självast pokermiljonen.. Blindar var i förhållande till stackarna sjuukt stora. När chipleadern hade cirka 700k så var blindsen på 40k/80k. Han hade alltså mindre än 10 ggr Big Blind! Sedan spelarna.. Ojojoj.

I en pott så hittade UTG QQ och ställde in för 400k. Bakom ställde en tomte med J9. Bakom honom lyckades en lägga sig men bakom honom synade nästa tomte med A8. Chipleadern med 800k tog synen bakom honom för halva stacken med 78 i hjärter! QQ scoopade hela potten och i nästa pott slogs en spelare ut det var heads-up. Då kom en till intressant hand.

Blinds 50k/100k och chipleadern (samma som tidigare, hur han nu kunnat bli det igen :S) höjde till 200k med K9 i ruter och stora mörken försvarade med 3-2 off suit! Flopp A 8 2 - regnbåge och check till Chippen som betade 300k. Killen med bottenpar tänkte riktigt länge innan han gick Allin för 450k till. Ganska snabbt tog chipleadaren synen och klonkade en 9:a på river. Mycket bra fransk poker... Och inte nog med det var den (svenske, han som alltid kommenterar på Eurosport) kommentatorn helt ute och cyklade i sina analyser och förstod inte alls hur en kille lyckades vika KQ preflop.. Han missade även hålstegedrag och sånt skit -.-

Nej uscha mig. Nu blir det Hockey för hela slanten då det är nedsläpp om ett par minuter i matchen mellan Sverige och Kanada. Må bästa Svensk avgöra idag :)

Blindside - We are to Follow

Inga kommentarer: