måndag 16 juni 2008

Ballack räddade Tyskland från fiasko

Efter en mållös första halvlek som Österrike var det bästa laget i, fick så Tyskland en frispark i den 51:a minuten ett par meter utanför straffområdet. Pet av Lamh och stop av Frings sedan kom Michael Ballack där och drog på en pärla i bortre krysset. En mycket snyggt mål. Inget mer hände i matchen eftersom Österrike inte hade förmågan att skapa något konstruktivt och tyskarna var nöjda med seger och gick verkligen inte bort sig. Matchen slutade alltså 1-0.

Nu blir det Portugal vs Tyskland i kvartfinal och Kroatien vs Turkiet. Spännande ska det bli. Imorgon avgörs det om Italien, Frankrike eller kanske Rumänien går vidare tillsammans med Holland från dödens grupp. Ikväll blir det tidigt i säng då jag ska upp och hjälpa pappa med veden kl 9... Men vad gör man inte för att ha en glad far :p

Förövrigt har jag nu inte spelat livepoker på mer än två veckor och inte nätpoker på mer än 2 månader. Börjar känna suget efter lite lir nu :)