lördag 21 juni 2008

Skräll igen!

Igår så skrällde turkarna mot favoriten Kroatien när de lyckades vända i slutminuterna igen för att sedan vinna straffläggningen med 4-2. Idag var det ett annat lag som slog ur underläge och en ännu större skräll var ett faktum.

Holland som verkligen hade övertygat och som gick vidare från gruppspelet som bästa och mest imponerande lag med 9 gjorda mål och bara 1 insläppt fick ikväll möta en underbar ryskt offensiv och var då chanslösa. Med spelgeniet Andrey Arsjavin som motor för hela anfallet sprang ryssarna sönder Holland och vann mycket välförtjänst med 3-1 efter förlängning Ryssland borde ha avgjort matchen inom ordinarie matchtid men Ruud Van Nistelrooy lyckades kvittera i den 85:e minuten och tvingade matchen till övertid. Men som sagt, väl där var det inget snack om vilket lag som hade mest åtrå efter segern och platsen i semifinalen.

Ska bli kul att följa ryssarna i resten av turneringen. Det kanske kan bära hela vägen? Vore kul då offensivt och aggressivt spel borde belönas :D Det skulle ju även höja den svenska prestationen med. "Vi åkte i alla fall ut på europamästerna"

Idag ställde det asskumma vädret till det för mig då jag inte hade någon lust att åka iväg till hallsta om det växlade mellan skyregn och solsken var femte minut. MEN imorgon ser det ut att bli spel! Klockan 18 hemma hos Lundis blir det turneringen eller cashgame. Jag bryr mig inte. Vill bara spela :) 3 veckor sen sist ju...^^