torsdag 19 juni 2008

Så illa

Jag skäms som svensk över vår urusla insats igår mot ryssarna. Med den inställningen och det spelet förtjänar vi inte att vara bland de 8 bästa lagen i EM. Verkligen var enda en av våra sk. superstjärnor underpresterade rejält, och våra vanligen stabila backar i Hansson gjorde grova markeringsmissar..

Sedan gick även FRA-lagen igenom -.- Bara EN av 178 röstade nej. Resten av alla borgarsvin är tydligen för ett kontrollsamhälle. Ett samhälle mer liknande en diktatur än demokrati. Så sjukt illa.. Fast jag ska inte bara säga borgarsvin. För det var faktiskt sossarna som kom med detta lagförslag från början 2006. Vilka borde man rösta på liksom? Blankt vore ju bäst, vem vad hjälper det?!?!? Den som inte vet vad FRA-lagen innebär kan läsa indis-blogg här. Jag tror och hoppas inte att han misstycker att jag hänvisar till hans blogg.

Snart är väl den bibliska profetian, förutsägelsen om chipet i höger handen eller pannan verklighet. I uppenbarelseboken kapitel 13 och vers 16 står det: " De kommer ta emot ett märke på högra handen eller pannan"

Vi går alltmer mot ett kontantlöst samhälle där alla kommer betala med kort. Korten som finns i dagens sverige kommer att tas bort snart. Det kommer komma speciella EU-kort som kommer "vara försedda med ett chip som gör de säkrare än de tidigare magnetremsorna" Ett stort bevis för att det håller på att ske en maktöverflyttning i EU som kommer leda till tvingande förordningar för medborgare.

Vad är då nästa steg? Jo, såklart att sätta det där chipet i kroppen för då kan ju ingen någonsin sno det från någon. Smart va? Vi skulle ju dessutom spara massvis med pengar på det! Ca 200 miljoner €/per år kostar alla kontanttransaktioner uppgav den engelska tidningen The Economist den 19 mars i år.

Vad är då nackdelen med alltihop? Jo, att när väl alla har sitt chip i pannan kommer staten (EU) ha full kontroll över sina medborgare kan i stort sätt göra vad de vill med oss. Vi har mist massor av våra mänskliga rättigheter Den som förövrigt inte kommer att acceptera att ha ett chip i pannan eller handen kommer inte kunna handla och uteslutas. I några länder i sydeuropa som t.ex. Frankrike så måste du handla med kort, inget annat tillåts. I upp. 13:17 står det: "Så ingen kan köpa eller sälja utom den som har märket"

Läskigt värre va? Det bibeln varnat för långt innan det fanns såväl Internet, TV och datorer är snart här. Människor har faktiskt redan frivilligt låtit injicera chip i sin kropp. Bland annat i Holland och Japan. Och fler lär det bli. Men när detta händer dig, säg nej för lite senare i uppenbarelseboken står det i kap 14 och vers 9 så här: "Den som tillber vilddjuret och dess bild och tar dess märke på sin panna eller hand skall själv få dricka av Guds vredes vins bägare"

Ojoj. Nu har jag fått skriva av mig lite irritation mot det helvete världen går mot. Jag som hade tänkt sammanfatta gruppspelet i EM men det orkar jag inte göra nu. Blir att kolla Tyskland - Portugal ikväll. Nu blir det att städa lite. BYE

Maia Hirasawa - The Worrying Kind

Inga kommentarer: