tisdag 11 mars 2008

Inlägg nr 200

Så har man sedan slutet av Juni 2007 publicerat 200 inlägg i den lilla blogg. Det känns som om jag ska kunna fortsätta med den här bloggen så måste jag nog skära ner på bloggandet och inte skriva varje dag. Tror kvalitén och underhållning skulle bli högre på mina inlägg då. Fast å andra sidan så tycker jag det är rätt trevligt att skriva lite varje dag om min trista vardag och mitt nördande. Eller borde jag kanske dela upp mitt bloggande i två delar? En pokerblogg och en resten-blogg? Någon som tycker något? Kommentera gärna.

Idag har jag i alla fall haft studiedag och inte gjort så mycket alls. Gjort mat och ätit mat. Läst idrottshäftet (om kost) och sedan lite om terrorismen i min samhällsbok. Kollat på Tv (that's 70show) och spelat en turnering där jag var långt i från pengarna. Gick rätt bra i början men sedan hittade jag QQ och höjde till 240 efter en 60 limp och en kille ställde in för 2000. Inte kan han ha mig slagen tänkte jag för då borde han höjt en mindre summa. Så jag synade men han visade KK och jag lyckades inte dra ut. Ställde sen in med KQ UTG (mycket tveksamt spel) och samma kille hittade JJ och slog ut mig.

Ikväll blir det mer pluggande, ätande och pokrande. Sen hoppas jag också att Älsklingen Min har tid att prata en stund <3

SOAD - Violent pornography

2 kommentarer:

Anonym sa...

Nej skriv oftare! :D

Tiltmaster sa...

Okej Fjutt :)