måndag 3 mars 2008

Suck

Första dagen efter lovet och så klart spanskalärarinnan är sjuk.. jag hade alltså sovmorgon till 10.40 idag... Men istället slet jag upp mitt feta arsle kl kvart i 8 och nu sitter jag i skolan helt själv. Men som tur är hittad jag i alla fall en dator som jag kan underhålla mig med.

Igår så fick Rasmus mig att regga på paf.com, en spelsajt där man fick 100kr(11€) gratis att spela casinospel för. Vann man nå pengar kan man spela poker för dem pengarna. Så jag satte mig på det lägsta black jack bordet med en mini-insats på 2€ och började lira. Black Jack redan i första given och sen flöt det på. Spelade upp mig till 31 euro, där jag slutade för dagen. Tänkte spela vidare nu. Det känns faktiskt riktigt kul att spela Black Jack. Den taktiken jag använder mig av är en ganska riskabel metod om man får otur under en längre tid men hittils har den funkat bra. Jag läste om det i pokertidningen firstpoker och såhär går det till:

Säg att att spelar för en grundinsats på 2€. Du spelar en hand och vinner du den spelar du vidare på samma 2 euro nästa giv. MEN förlorar du den så dubbla då insatsen till 4. Vinner du går du tillbaka till 2 och förlorar du igen så ska du spela för 8€. Som sagt, riskfyllt men har visat sig funka både på min äsklings lånemobil och här på nätet :p

Förövrigt igår så gick träningen bra och alla spelade bra och det var högt tempo träningen igenom. Sådags nu när inomhussäsongen är slut så spelar vi bra :p På onsdag är det första uteträningen iår och det ska bli kul att spela på konstgräset på trollebo. Tyvärr kan jag inte träna på nu på onsdag på grund av av min äckliga damp novellanalys på svenskan! Hur seriös kan min lärare Christian vara när han menar att vi ska jobba hela 6 timmar på arbetet hemma, under 3 dagar! Han föreslog i och för sig att jag skulle göra det på lovet men det kan han fetglömma.. Noway José. Kommer bli jobbigt men som tur är är jag kass i svenska och vet att jag aldrig kommer kunna få MVG så kan ta ett fint VG istället.

Nu ska jag spela Black Jack. Wish me luck :)

EDIT: 10 minuter senare efter att jag skrev det här hade jag 42€ och nu, 2 minuter senare har jag noll -.- Helt sinnessjukt! Dealern fick Black Jack 3 givar i rad och jag som trodde på min taktik dubblade hela tiden insatsen. Näst 2 följande givar fick Dealern K respektive J som uppkort och jag var tvungen att chansa på mina 13 och 14 tot. Jag blev så klart tjock och dealern visade 20 både gångerna. Jag som tänkte sluta när då när jag var 42. Men men, shit happends^^ Det var kul så länge det varade :)

Inga kommentarer: