torsdag 16 augusti 2007

Fotboll

Ikväll hade vi match mot serieledande Hsk. Jag fick spela i en ovan position som markerande mittback framför vår libro, Jukka. Det gick alldeles utmärkt och var dessutom riktigt skoj. Så skönt med fungerande backlinje :)

Första halvlek: Vi började precis som planerat. Tight och aggro försvarsspel och snabba kontringar. Vi gav dem inget utrymme att leka på mitten och det funkade bra då vi efter 5min hade ett friläge som Ros tyvärr sumpa. Matchen stod och vägde och spelet var mestadels på mittplan innan Hsk fick en hörna. En Hsk spelare nickade den mot Ante som tog emot på bröstet och sen ner på foten och drog iväg bollen men den träffa oturligt en hallsta spelare och 0-1 var ett tungt faktum. Ante hävdade att den tog på killens hand. Nu tappade vi lite och snart hade de lyckats utöka sin ledning till 3-0 genom bra spel och halvdant markeringsspel av oss. Det stod sig i paus.

Andra halvlek: Eftersom vi låg under så var det bara tuta och köra. Vi tog över bollinnehavet och det var dem som tvingades att kontra. Tyvärr kom vi aldrig riktigt nära och i slutet av match drog vi på oss en frispark precis utanför straffområdet. Så klart knorrade Jonis in bollen och 4-0. Så slutade matchen också. Klart bättre än 9-1 sist iaf xD Mot ett lag som hade med 4 A-lagsspelare och vi hade flesta 91:or med så.

IFK Göteborg vs Djurgården, utan Marcus berg och med George Mourad som ersättare lyckades IFK spela 1-1 mot Djurgråden hemma på Ullevi. Ingen förlust i toppmötet men nu har Elfsborg och co chans att komma ikapp med en match mindre spelad.

Jag såg nyss Las vegas och blev så klart sugen på lite gambling. Blir nog nån miniturre ikväll på bet365 :)

C ya!

Aiden - Die romantic

Inga kommentarer: