söndag 28 oktober 2007

SM-GULD 2007!

JAAAAA!!! Längtan är över! Äntligen är guldet hemma i Göteborg igen efter 11års saknad. Det känns så himla underbart! När domaren blåste av matchen igår och SM-GULDET var klart och 10 000 IFK supportrar stormade planen för att hylla spelarna visste jag inte var jag skulle ta vägen någonstans. Det var verkligen en helt underbar känsla. Det är sånt här man lever för :D !

Vilket lag! Marcus Berg vinner skytteligan på 14 mål på 17 matcher och gamla Bengan i målet, 41 bast har flest antal nollar i år! Han har inte missat en tävlingsmatch med IFK sen han kom till klubben 1998! Snacka om en som är värd guldet. Islänningen Ragnarsson blir bäste back i Allsvenskan och sen får vi inte glömma Andres Vasqes mål mot Örebro som inte helt oväntat vart årets mål. Coolt var också att Göteborg vågade ta med en 15-åring i A-laget som yngst spelare någonsin i Allsvensan :)

Vilken säsong! Det började lite halvkasst innan vi gick upp till 2a platsen för att sedan tappa ner till 8:e plats men därifrån började vi klättring till toppen. Efter omgång 22 ledde vi serien och släppte sen aldrig vår "pole postion". 14 raka matcher utan förlust gav oss segern :). Sen kom vi 2an i svenska cupen med :P hehe

Ingen trodde på oss innan säsongen började och det känns så sjukt skönt och få knäppa alla kaxiga Djurgårdare och AIK:are på näsan! :D ÄLSKA IFK GÖTEBORG!

Guldfirandet :)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Gratzias=)
/JP

Tiltmaster sa...

Taaak :M :)

Anonym sa...

Du vet vad jag tycker om dig nu haha ;)

Tiltmaster sa...

Du älskar mig, som alltid!<3 ^^