lördag 26 april 2008

Bra poker

National Heads-up Championship 2008 sänds nu på pokertube och det får inte missas, OM du som JAG gillar den renaste formen av poker, Heads-up.

64 proffs (ett par bra kändisar och nån kvalare) är inbjudna och de tävlar om första priset på en halv miljon dollar. Redan efter första rundan, då man gick från 64 till 32 spelare så är tyvärr mina två favoritspelare ute. Daniel Negreanu fick rågäng av "The grinder" Mizrachi och Phil Hellmuth spelade bara 3 händer mot livefisken Tom "durrr" Dwan, som dock vunnit miljoner på nätet vid 21 års-ålder.

Phil plockade upp AA på knappen och limpade in för 300. Tom höjde till 1100 med TT och Phil återhöjde snabbt till 3600 och Tom tvekade lite innan han annonserande Allin för 20k tot! Blixtsyn så klart av Phil. De vände upp händer och la sedan upp floppen som kom ofarligt K 7 2. Men en 10:a på turn skickade "The poker brat" ut ur turneringen.

Förövrigt spelas Finalbordet i SM i Tallin i eftermiddag och poker.se-Ola Brandborn är tvåa i chips! Önskar honom ett stort lycka till. En annan intressant spelare kvar är Jonas Danielsson, även känd som Nebuchad på nätet som vanligtvis krossar de högsta cashgamen på Ladbrokes. Han blev utnämd till skandivaniens bästa online-spelare 2007.

Han har dock fiskat och klonkat hårt för att komma fram till finalbordet, har jag hört. Redan under dag 1 var han Allin 3-4 ggr och alltid som underdog men lyckades gång på gång köpa ut. Bland annat så fick han in alla pengarna preflop med 77 vs KK i en jättepott och satte så klart en 7 på brädan.. En av hans tomespel var när han hade 14 big blinds UTG och gick Allin. Fick syn av QQ och TT men lyckades med sin A2(!) rivra ett A och tripplade upp.

Så visst är han kungen av höga cash på nätet men han får inte min respekt när det gäller liveturneringar. Hoppas Ola knäcker honom Hu :D

Nu tänkte jag försöka plugga lite, för senare kommer Simon och Maria förbi och ska äta gott med oss och då har jag inte tid. Bye!

Kapten röd - Mördare

Inga kommentarer: